Unelmaduunarin tilipäivä – muista meidän timanttinen tapahtuma!

No nyt kaikki freelancerit, kevytyrittäjät ja kaikki muutkin oman työelämänsä unelmaduunarit kuulolle! Haluaisitko tsempata omassa työssä pärjäämistä, oman työn hinnoittelua ja sulavampaa arkipäivää yhdessä mun ja Lähiömutsin Hannen kanssa? Järjestämme Helsingissä maaliskuun 23. päivä Unelmaduunarin tilipäivä -aamiaistilaisuuden.

Kirjoitimme yhdessä kirjan unelmatöiden tekemisestä ja niissä pärjäämisestä. Voit lukea kirjasta lisää täällä: Unelmaduunarin tilipäivä. Iltiksen sivuilta (ja kuulemma juttu oli julkaistu maakuntalehdissäkin) löytyy haastatteluni omaan työelämääni ja kirjaan liittyen.

Unelmaduunarin tilipäivä tilaisuus

Päätimme kirjan julkaisun kunniaksi ja yleisön pyynnöstä järjestää tilaisuuden, jossa olemme ruotimassa näitä aiheita: oman unelmatyön löytymistä, siinä pärjäämistä (hinnoittelu! myynti!) ja brändäämisen merkitystä (jälleen myynti! hinnoittelu!). Vaikka pyörimme rahan, myymisen ja tienaamisen ympärillä, tämä tilaisuus on ennen kaikkea rohkaiseva ja lämminhenkinen. Uskallamme luvata, että tämän tilaisuuden jälkeen paitsi tiedät  paremmin, miten nostat omaa tulotasoasi, vähennät stressiä ja lisäät työniloa, sinulla on myös hyvä fiilis omasta itsestäsi ja tekemisestäsi, inspiraatiota takataskussa ja mielessä muutama käytännön juttu, jonka haluat seuraavaksi toteuttaa.

Tilaisuuden tyyli ja fiilis on sama kuin kirjassammekin: paljon konkreettisia ja käytännöllisiä neuvoja esimerkiksi oman työn hinnoitteluun, myyntityöhön ja verkostoitumiseen. Olemme ilmeisesti osuneet kirjan kanssa juuri oikeaan hermoon, koska olemme saaneet kirjan lukeneilta ja kuunnelleilta niin paljon hyvää palautetta. Olemme välillä olleet täällä ihan naamat näkkäreillä kaikista palautteista. Kiitos niin paljon kaikille, jotka olette jakaneet tunnelmia kirjan ääreltä. Tähän sydän <3

Jos oot ikinä ajatellut yrittämistä tai vaikka oisit jo unelmaduunari, niin LUE TÄMÄ. Napakka, täynnä käytännön keissejä, totally no bs -asenne, ja erittäin maanläheinen opas. Rokkaa!!

Muutosvalmentaja, puhuja, kirjoittaja Anna Perho

Oon superinspiroitunut kirjasta Unelmaduunarin tilipäivä.

Sijoittaja, kirjoittaja, puhuja Merja Mähkä

Tilaisuus sopii erinomaisesti aloittelevalle yrittäjälle, freelancerille ja yrittäjyydestä haaveilevalle. Myös työsuhteessa puurtava löytää tapahtuman vinkeistä apua oman asemansa parantamiseen. Tilaisuudessa on esityksemme jälkeen hyvin aikaa esittää kysymyksiä ja keskustella.

Kulje siis kauemmas rahahuolista ja hanki vapaus keskittyä omaan unelmaasi – tämä tilaisuus on yksi tapa aloittaa! Mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia. Lippuja on vielä pikkuisen jäljellä, joten rajatun tuolimäärän takia nopeat vievät hitaampien paikat. Parin tunnin mittaiseen Unelmaduunarin tilipäivä -aamiaistilaisuuteen voi ostaa liput Tiketistä. Hinta 29,90 € ja sisältää aamiaisen.

Jeijj, odotan niin paljon tätä tilaisuutta, mahtavaa päästä puhumaan tärkeistä asioista yhdessä kollegan kanssa. Siellä nähdään!

MUUTOS 12.3.: Koronan takia päätimme siirtää tilaisuuden myöhempään ajankohtaan. Olemme tosi pahoillamme tästä tilanteesta ja meitäkin harmittaa… Haluamme toimia vastuullisesti ja minimoida terveysriskit. Siksi päädyttiin tällaiseen ratkaisuun. Me kerromme heti, kun uusi päivämäärä selviää. Kaikki lipun ostaneet saavat lipun hinnan takaisin Tiketiltä (Tiketti on teihin yhteydessä sähköpostitse).

Teemat
Poimintoja Blogista:
syöpävakuutus vakavan sairauden turva if
Perhe ja arki

Syöpävakuutus auttaa vastatuulessa

Mainos Vakavan sairauden turva / If Sen jälkeen kun äitini sairastui syöpään, olen lukenut aika paljon kaikenlaisia syöpäsairauteen liittyviä juttuja ja päättänyt, että syöpävakuutus pitäisi

Lue lisää »
Suosikkireseptit

Kermakakku skyr-täytteellä

Leivoin kermakakun skyr-täytteellä, koska onhan huomenna kesäiset juhlat. Meillä Islannissa ei vietetä juhannusta eli huomenna ei ole juhannusaattoa, mutta onkin jotain ihan muuta. Nigeria-Islanti-jalkapallo-ottelun tunnelmiin

Lue lisää »
Yleinen

Isän hyvät kasvatusneuvot

Meidän perheen kahdesta aikuisesta isä on se rauhallisempi, analyyttisempi ja paljon pitkäpinnaisempi kuin minä. Hän jaksaa pukea, riisua, pestä, viikata, vastata kysymyksiin sähkölampun toimintamekanismista, taltuttaa

Lue lisää »

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2024 © Satu Rämö