Unelmaduunarin tilipäivä – tilaa ulkomaille

Hiiohei, hiljentyneeseen arkeen. Minulla on täällä blogin drafteissa juttu korona-arjesta Islannissa, mutta se ei ole ihan vielä valmis. Tuuttaan eetteriin nyt ensin tämän kirjapostauksen, koska niin moni kanssaulkosuomalainen on kysellyt, voiko keväällä ilmestynyttä, minun ja Hanne Valtarin kirjoittamaa Unelmaduunarin tilipäivää ostaa ulkomaille. Verkkokirjakaupat kun eivät ole kovin innostuneita lähettämään Suomen rajojen ulkopuolelle. Mutta hei: nyt voi! Hankin nimittäin laatikollisen Unelmaduunarin tilipäivä -kirjoja tänne Islantiin ulkomailla asuvia perinteisen kirjaformaatin ystäviä varten. Lähetys saapui muutama päivä sitten.

Unelmaduunarin tilipäivä tilaa ulkomaille

Hinta 35 € sisältää omistuskirjoituksen ja postikulut minne tahansa. Saa tilata lahjaksikin, tietysti. Tilaus onnistuu laittamalla meiliä satu (ät) satu (piste) is. Vaihdetaan sähköpostitse maksu- ja osoitetietoja.

Aiheet

Näitä luetaan

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2024 © Satu Rämö