Hehkuva iho – kolmen tuotteen meikki

Mainos Biodelly

Miten olisi sellainen hehkuva iho, jonka saa, kun hiihtää 35 kilometriä pertsaa ja juo lenkin jälkeen ison mukillisen mustikkamehua? Noooh… onneksi voi käydä myös meikkipussilla, jos ladut ole auki. Tässä mun ehdotus kolmen tuotteen hehkuvaan meikkiin.

alekoodi luonnonkosmetiikka

Omien testailujeni perusteella miellyttävin BB-voide löytyy virolaisen JOIK-luonnonkosmetiikkamerkin valikoimista. Tällä saa aikaan tasaisen ja huolitellun ilmeen ilman paksuja pakkelikerroksia tai runsasta sivellintyöskentelyä.

Voide sisältää ihoa virkistävää tyrniöljyä, ihoa rauhoittavaa kehäkukkauutetta ja auringonkukkaöljyä, joka ravitsee ja kosteuttaa. Levitän BB-voiteen kasvoveden ja seerumin päälle, eli erillistä päivävoidetta ei tämän tuotteen kanssa tarvita. Kosteuden sitova päivävoide ja ihon pinnan tasoittaja samassa tuubelissa. Kätsyä ja helppoa. Valoa heijastavat mineraalit tuovat iholle hieman hehkua. Helppo ostos, sillä värisävyjä on vain yksi, joka sopii useimmille. Tuote levittyy nätisti kuin aalto rantahiekkaan ihan vain sormenpäillä töpötellen.

luonnonkosmetiikka bb voide alekoodi

BB-voide luo iholle kuulaan ja tasaisen mutta aika ohuen pohjan. Mulla on iholla pieniä pintaverenpurkaumia ja talvisin punertavat nenänpielet. Niiden peittämiseen BB-voide ei riitä. Sama juttu tummien silmienalusten kanssa; jos ne haluaa taikoa meikillä piiloon, tarvitaan astetta paksumpi tökötti. Otin testiin Nuin korjausvärin nimellä kulkevan pienen meikkirasian. Luulenpa, että vastaavia tuotteita myytiin joskus muinoin peitevoiteen nimellä. Tästä pikkupaletista töpötetään sormilla sävyä niihin kohtiin, mitkä haluaa peittoon. Korjausvärissä on myös kosteuttavia ainesosia, eli samalla kun tuote peittää, se myös hoitaa ihoa. Tämä kuuluu levittää ennen BB-voiteen laittoa. Peitti tosi näppärästi ainakin nuo oman ihon pinnalla olevat muutamat pienet verenpurkaukset. Mulla on tästä käytössä tuo vaaleampi sävy (noema).

hehkuva iho ja alekoodi luonnonkosmetiikkaan

Hehkuva iho multistikillä

Sitten se kolmen tuotteen kolmas eli Nuin multistikki. Wohoo! Oon suositellut tätä blogissa aikaisemminkin. Tämä patukka tuo iholle terveen ja luonnollisen hehkun. Pienet vedot tuubista poskipäille ja levitys sormilla, niin kyllä jää kakkoseksi se pitkänmatkanhiihtäjäkin lenkkinsä jälkeen. Voide tuo kasvoille heleän hehkun ja pirteän kuulauden. Voiteessa ei ole glitteriä, mutta se kimaltelee silti nätisti. Ihme juttu! Levittyy hyvin, pysyy pitkään. Samasta stikistä saa myös voidemaisen luomivärin ja heleän sävyn huulille. Lopputulos on niin luonnollinen, että ei haittaa vaikka voide ei ihan millilleen pysyisi huulten rajojen sisäpuolella. En itse käytä tämän kanssa ollenkaan rajauskynää, vaan ihan vaan tuosta noin sipaisen tuubista huulimeikin.

hehkuva iho

Nuin multistikki on sellainen vakiokumppani, joka ei ihan heti lopu. Mulla on ollut tämä sama patukka käytössä kohta pari vuotta ja siitä on vieläkin yli puolet jäljellä! Neljänkympin hinta tuntuu kohtuulliselta, koska tässä on tavallaan kolme tuotetta yhdessä ja se on superriittoisa. Mun omasta Nuin multistikistä löytyy lämmin persikkainen sävy karamare. Jos mä olisin hankkinut tämän ennen kaikkea huulipunaksi, olisin ottanut kylmemmän värisävyn (esim. tiakarete näyttää tosi kivalta), mutta tavoitteenani oli lämmin hehkuva iho, päädyin aikanaan tuohon lämpimän persikkaiseen sävyyn.

Nuin multistikin kanssa on ollut pikkuisen saatavuusongelmia, joten olen etsinyt vaihtoehtoista ja yhtä herkkua puikkoa, jolla saisi aikaan samaan hehkuefektin nassulle. Sellainen löytyi kotimaisen Korento-kosmetiikkamerkin putkilosta. Tässä on lisäksi pahvinen tuotepakkaus, jonka voi hävittää pahvinkierrätykseen PLUS tämä on muutaman euron NUIn puikkoa edullisempi. Hehkuva suositus tälle patukalle!

luonnonkosmetiikkaa alekoodi

Teemat
Poimintoja Blogista:
talvitakin valinta verkkokaupasta
Perhe ja arki

Näin löytyi sopiva talvitakki

Mainos: Scandinavian Outdoor, talvitakki-alekoodi jutun lopussa Jokos teillä on talvi? Meilläpä on ja ihan isolla kauhalla on tullutkin. On pimeää ja kylmää kuin mörön pyllyn

Lue lisää »
Islanti

10 x matkavinkki Islantiin

Kymmenen matkavinkkiä Islantiin sen kunniaksi, että tällä viikolla tarkemmin sanoen tiistaina 25. toukokuuta meillä täällä saarella poistuu maskipakko julkisilla paikoilla. Kautta sihisevän laavasäiliön, kuinka ihanaa

Lue lisää »

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2024 © Satu Rämö