Unelmaduunarin tilipäivä – muista meidän timanttinen tapahtuma!

No nyt kaikki freelancerit, kevytyrittäjät ja kaikki muutkin oman työelämänsä unelmaduunarit kuulolle! Haluaisitko tsempata omassa työssä pärjäämistä, oman työn hinnoittelua ja sulavampaa arkipäivää yhdessä mun ja Lähiömutsin Hannen kanssa? Järjestämme Helsingissä maaliskuun 23. päivä Unelmaduunarin tilipäivä -aamiaistilaisuuden.

Kirjoitimme yhdessä kirjan unelmatöiden tekemisestä ja niissä pärjäämisestä. Voit lukea kirjasta lisää täällä: Unelmaduunarin tilipäivä. Iltiksen sivuilta (ja kuulemma juttu oli julkaistu maakuntalehdissäkin) löytyy haastatteluni omaan työelämääni ja kirjaan liittyen.

Unelmaduunarin tilipäivä tilaisuus

Päätimme kirjan julkaisun kunniaksi ja yleisön pyynnöstä järjestää tilaisuuden, jossa olemme ruotimassa näitä aiheita: oman unelmatyön löytymistä, siinä pärjäämistä (hinnoittelu! myynti!) ja brändäämisen merkitystä (jälleen myynti! hinnoittelu!). Vaikka pyörimme rahan, myymisen ja tienaamisen ympärillä, tämä tilaisuus on ennen kaikkea rohkaiseva ja lämminhenkinen. Uskallamme luvata, että tämän tilaisuuden jälkeen paitsi tiedät  paremmin, miten nostat omaa tulotasoasi, vähennät stressiä ja lisäät työniloa, sinulla on myös hyvä fiilis omasta itsestäsi ja tekemisestäsi, inspiraatiota takataskussa ja mielessä muutama käytännön juttu, jonka haluat seuraavaksi toteuttaa.

Tilaisuuden tyyli ja fiilis on sama kuin kirjassammekin: paljon konkreettisia ja käytännöllisiä neuvoja esimerkiksi oman työn hinnoitteluun, myyntityöhön ja verkostoitumiseen. Olemme ilmeisesti osuneet kirjan kanssa juuri oikeaan hermoon, koska olemme saaneet kirjan lukeneilta ja kuunnelleilta niin paljon hyvää palautetta. Olemme välillä olleet täällä ihan naamat näkkäreillä kaikista palautteista. Kiitos niin paljon kaikille, jotka olette jakaneet tunnelmia kirjan ääreltä. Tähän sydän <3

Jos oot ikinä ajatellut yrittämistä tai vaikka oisit jo unelmaduunari, niin LUE TÄMÄ. Napakka, täynnä käytännön keissejä, totally no bs -asenne, ja erittäin maanläheinen opas. Rokkaa!!

Muutosvalmentaja, puhuja, kirjoittaja Anna Perho

Oon superinspiroitunut kirjasta Unelmaduunarin tilipäivä.

Sijoittaja, kirjoittaja, puhuja Merja Mähkä

Tilaisuus sopii erinomaisesti aloittelevalle yrittäjälle, freelancerille ja yrittäjyydestä haaveilevalle. Myös työsuhteessa puurtava löytää tapahtuman vinkeistä apua oman asemansa parantamiseen. Tilaisuudessa on esityksemme jälkeen hyvin aikaa esittää kysymyksiä ja keskustella.

Kulje siis kauemmas rahahuolista ja hanki vapaus keskittyä omaan unelmaasi – tämä tilaisuus on yksi tapa aloittaa! Mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia. Lippuja on vielä pikkuisen jäljellä, joten rajatun tuolimäärän takia nopeat vievät hitaampien paikat. Parin tunnin mittaiseen Unelmaduunarin tilipäivä -aamiaistilaisuuteen voi ostaa liput Tiketistä. Hinta 29,90 € ja sisältää aamiaisen.

Jeijj, odotan niin paljon tätä tilaisuutta, mahtavaa päästä puhumaan tärkeistä asioista yhdessä kollegan kanssa. Siellä nähdään!

MUUTOS 12.3.: Koronan takia päätimme siirtää tilaisuuden myöhempään ajankohtaan. Olemme tosi pahoillamme tästä tilanteesta ja meitäkin harmittaa… Haluamme toimia vastuullisesti ja minimoida terveysriskit. Siksi päädyttiin tällaiseen ratkaisuun. Me kerromme heti, kun uusi päivämäärä selviää. Kaikki lipun ostaneet saavat lipun hinnan takaisin Tiketiltä (Tiketti on teihin yhteydessä sähköpostitse).

4 Comments

 • Elli

  Kiva idea järjestää aamiaistapahtuma! Vinkkasin jo tästä ja molemmista kirjoista kälylleni, joka suunnittelee oman firman perustamista 🙂

  Sitten palautetta uudistuneesta blogista. Koska en oleta että julkaiset uutta postausta joka päivä, en käy täällä päivittäin kurkkimassa. Joten joskus on useampikin uusi postaus odottamassa, mikä on tietysti mahtavaa! <3

  Mutta miten ei kommenttiasiat pelitä mobiililla luettaessa edelleenkään (muistelen siis että vanhalla alustalla oli jotain ongelmaa myös)
  Jos siis luen postausta suoraan blogin pääsivulta, näen otsikon alla päiväyksen vieressä, että X kpl kommenttia, mutta tekstin lopussa niitä ei pääsekään lukemaan, vaan täytyy skrollata takaisin ylös (mikä on aina rasittavaa kännykällä) ja klikata yksittäinen postaus auki.
  Noh, sitten kun kommentit on luettu ei postaukseen lopussa olekaan mitään linkkejä edelliseen tai seuraavaan postaukseen, vaan taas pitää klikata ja skrollata takaisin.

  En tiedä mitä alustaa käytät (kun en tiedä bloggaamisesta mitään) mutta kännykällä lukijalle millään visuaalisilla tai muilla kikkailuilla ei ole mitään arvoa, niin kauan kuin perustoiminta eli postausten ja kommenttien sujuva lukeminen on tehty vaikeaksi.

  Blogin sisältöä arvostan, välillä vain hiukan hankalaa päästä siihen käsiksi 🙂

  • Satu Rämö

   Helou! Ja kiitoksia 🙂
   Harmi, että jouduimme koronan takia perumaan tilaisuuden… No, otetaan tilanteen rauhoituttua tämä haltuun uudestaan ja varataan uusi päivämäärä.

   Kommentoinnista; etusivulla toiseen pitäisi päästä siirtymään jutun alla olevista punaisista väripalluroista (siellä juoksee numeroina postaukset järjestyksessä). Kun yksittäinen postaus on auki, siellä jutun lopussa on desktopissa nuolet joista pääsee seuraavaan ja edelliseen juttuun, mutta totta tosiaan: noita samoja nuolia ei näy mobiilissa. Voi harmi! Selvittelen mistä se johtuu, tuo pitäisi saada kyllä korjattua. Hyvä kun huomautit tästä 🙂

   Ja tosiaan; kommentteja ei pääse lukemaan etusivulta, vaan ne on siellä jokaisen postauksen alla eli pitää klikata postaus auki.

 • Elli

  Kiitos vastauksestasi! Arvelinkin että kyseessä saattaisi olla jokin mobiiliversion puute. Toivottavasti selviää pian 🙂

  Ja harmi tosiaan että tilaisuus pitää siirtää. Tosin siitä tulee taatusti hitti Koronan jälkeenkin! 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *