Reissupäivä Uudessa-Seelannissa

Thaimaassa lököttelimme kuukauden. Meininki on pikkuisen eri täällä Uuden-Seelannin suunnalla. Olemme liikkeellä joka ikinen päivä. Jos yövymme virallisella leirintäalueella, heräämme kahdeksalta – koska check-out on KELLO 10. Anteeksi mutta miksi ihmeessä? Ilmeisesti erehydin, kun luulin, että Holiday Park tarkoita paikkaa, jossa voi lomailla. Jos onnistuimme löytämään ns. free camping -alueen, nukumme kymppiin ja jatkamme matkaa vasta puolenpäivän jälkeen. Kun aamiainen on syöty, motorhome siivottu ja pakattu alkaa matka kohti seuraavaa paikkaa. Ajellessa pysähdymme ottamaan kuvia, käymme kaupassa, tankkaamme bensaa ja ajamme seuraavalle leirintäalueelle, joka valinnassa tärkein kriteeri on se, että päivän aktiviteetit ovat välittömässä läheisyydessä. Kun auto on parkkeerattu, käymme vaeltamassa, uimassa, luolissa, LOTR-mestoilla – mitä nyt ikinä päivän ohjelmaan kuuluu.

                                                                                               Postaus sisältää saatuja palveluja.

Valkoinen ja iso. Muumiauto.
Illalla teemme ruokaa, tiskaamme ja siivoamme muutaman neliön kokoista camper vania eli muumiautoa, kuten lapsemme tätä valkoista laatikkoa nimittää. Lapsi katsoo illalla tunnin piirrettyjä koneelta ja sillä välin me peuhaamme miehen kanssa asuntoauton toisessa sängyssä…..no hahahaa, emme todellakaan! Vaan väsäämme seuraavien päivien ohjelmaa, tarkastelemme sääolosuhteita ja mietimme, milloin päästään seuraavaksi pesemään pyykkiä. 

Päiväohjelmaa: vaeltamista ja valokuvia.
Vaelluksella.
Meitsi kokkaa, lapsi avustaa.
Teltassa syödään muovilusikoilla. Matkailuautossa on lasiset viinilasit. Kyllä minä niin tykkään! 

Tongariron luonnonpuistossa öisen aikaan.

Uuden-Seelannin jälkeen vuorossa on matkan suvantovaihe: laiskottelua Samoalla. Ehkä ihan hyvä 😉

Kuvat: Björgvin Hilmarsson

Teemat
Poimintoja Blogista:
Yleinen

Islanti ja jalkapallon MM-kisat

Tämän viikon lauantaita on odotettu kuin joulua. Islannin miesten jalkapallomaajoukkue pelaa ensimmäisen MM-kisaottelunsa eikä ihan ketä tahansa vastaan.  Argentiina-Islanti ottelu ja kisojen läheneminen on kyllä

Lue lisää »
Yleinen

Työmatka Ugandaan

Olen puoli vuotta toiminut Plan International Suomen tyttöjen oikeuksien tukijana. Yhdessä Satamon Lauran (Mamma rimpuilee –blogi) ja Kettusen Hannen (Valeäiti-blogi) kanssa olen kerännyt Planille lahjoituksia

Lue lisää »
Yleinen

Kahdestaan reissuun

Pakkasimme aamulla lasten ja omat kolmen päivä kamat laukkuihin. Lapsille oma laukku, sillä he jäivät muutamaksi päiväksi Islannin-mummolaan. Minun ja puolison isoon yhteiseen säkkiin pakattiin

Lue lisää »

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2024 © Satu Rämö