Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hehkuva iho – kolmen tuotteen syysmeikki

Mainos Biodelly – luonnonkosmetiikan alekoodi jutun lopussa

Miten olisi sellainen hehkuva iho, jonka saa, kun hiihtää 35 kilometriä pertsaa ja juo lenkin jälkeen ison mukillisen mustikkamehua? Noooh… onneksi voi käydä myös meikkipussilla, jos ladut ole vielä auki. Tässä mun ehdotus kolmen tuotteen hehkuvaan syysmeikkiin. Jutun lopussa on luonnonkosmetiikan alekoodi, jolla saa alennuksen luonnonkosmetiikkaa myyvän Biodellyn valikoimasta lokakuun loppuun asti.

alekoodi luonnonkosmetiikka

Omien testailujeni perusteella miellyttävin BB-voide löytyy virolaisen JOIK-luonnonkosmetiikkamerkin valikoimista. Tällä saa aikaan tasaisen ja huolitellun ilmeen ilman paksuja pakkelikerroksia tai runsasta sivellintyöskentelyä.

Voide sisältää ihoa virkistävää tyrniöljyä, ihoa rauhoittavaa kehäkukkauutetta ja auringonkukkaöljyä, joka ravitsee ja kosteuttaa. Levitän BB-voiteen kasvoveden ja seerumin päälle, eli erillistä päivävoidetta ei tämän tuotteen kanssa tarvita. Kosteuden sitova päivävoide ja ihon pinnan tasoittaja samassa tuubelissa. Kätsyä ja helppoa. Valoa heijastavat mineraalit tuovat iholle hieman hehkua. Helppo ostos, sillä värisävyjä on vain yksi, joka sopii useimmille. Tuote levittyy nätisti kuin aalto rantahiekkaan ihan vain sormenpäillä töpötellen.

luonnonkosmetiikka bb voide alekoodi

BB-voide luo iholle kuulaan ja tasaisen mutta aika ohuen pohjan. Mulla on iholla pieniä pintaverenpurkaumia ja talvisin punertavat nenänpielet. Niiden peittämiseen BB-voide ei riitä. Sama juttu tummien silmienalusten kanssa; jos ne haluaa taikoa meikillä piiloon, tarvitaan astetta paksumpi tökötti. Otin testiin Nuin korjausvärin nimellä kulkevan pienen meikkirasian. Luulenpa, että vastaavia tuotteita myytiin joskus muinoin peitevoiteen nimellä. Tästä pikkupaletista töpötetään sormilla sävyä niihin kohtiin, mitkä haluaa peittoon. Korjausvärissä on myös kosteuttavia ainesosia, eli samalla kun tuote peittää, se myös hoitaa ihoa. Tämä kuuluu levittää ennen BB-voiteen laittoa. Peitti tosi näppärästi ainakin nuo oman ihon pinnalla olevat muutamat pienet verenpurkaukset. Mulla on tästä käytössä tuo vaaleampi sävy (noema).

hehkuva iho ja alekoodi luonnonkosmetiikkaan

Hehkuva iho multistikillä

Sitten se kolmen tuotteen kolmas eli Nuin multistikki. Wohoo! Oon suositellut tätä blogissa aikaisemminkin. Tämä patukka tuo iholle terveen ja luonnollisen hehkun. Erittäin kiva juttu etenkin nyt, kun omien kasvojen iho kalpenee talven myötä. Pienet vedot tuubista poskipäille ja levitys sormilla, niin kyllä jää kakkoseksi se pitkänmatkanhiihtäjäkin lenkkinsä jälkeen. Voide tuo kasvoille heleän hehkun ja pirteän kuulauden. Voiteessa ei ole glitteriä, mutta se kimaltelee silti nätisti. Ihme juttu! Levittyy hyvin, pysyy pitkään. Samasta stikistä saa myös voidemaisen luomivärin ja heleän sävyn huulille. Lopputulos on niin luonnollinen, että ei haittaa vaikka voide ei ihan millilleen pysyisi huulten rajojen sisäpuolella. En itse käytä tämän kanssa ollenkaan rajauskynää, vaan ihan vaan tuosta noin sipaisen tuubista huulimeikin.

hehkuva iho

Nuin multistikki on sellainen vakiokumppani, joka ei ihan heti lopu. Mulla on ollut tämä sama patukka käytössä kohta pari vuotta ja siitä on vieläkin yli puolet jäljellä! Neljänkympin hinta tuntuu kohtuulliselta, koska tässä on tavallaan kolme tuotetta yhdessä ja se on superriittoisa. Mun omasta Nuin multistikistä löytyy lämmin persikkainen sävy karamare. Jos mä olisin hankkinut tämän ennen kaikkea huulipunaksi, olisin ottanut kylmemmän värisävyn (esim. tiakarete näyttää tosi kivalta), mutta tavoitteenani oli lämmin hehkuva iho, päädyin aikanaan tuohon lämpimän persikkaiseen sävyyn.

Luonnonkosmetiikan alekoodi – voimassa lokakuun loppuun

Saat Biodellyn koko valikoimasta 15 prosentin alennuksen alekoodilla Satu1015 lokakuun loppuun asti. Jos sua kiinnostaa kuivan ihon hoitaminen, katso myös tuo aikaisempi Biodelly-juttuni. Alekoodi on voimassa myös siinä vinkkaamiini tuotteisiin.

luonnonkosmetiikkaa alekoodi

Meillä on tänään täällä Islannissa kalenterin mukaan talven ensimmäinen päivä. Ulkona riehuu kova tuuli ja aallot tyrskyävät siihen malliin, että talvi on matkalla. Kivaa ensimmäistä talvipäivää täältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *