Jouluinen muumipiparkakkutalo

Koska joulu lähenee, kaivoin muistojeni mureista arkistoista nämä muutaman vuoden takaiset piparkakkutalokuvat. Ajatuksenahan oli siis tehdä muottien avulla muumitalo myynninedistämistarpeisiin. Myimme piparimuotteja suomalaisen designin myymälässä ja ajattelin että jos väsäisin yhden malliksi kaupan hyllylle (myynninedistämisseikkailun muumien joulupipartalosta  voi lukea täältä).

Ihan mielenkiintoinen idea!

Jos joku miettii, kauanko meidän kotiremontti vielä kestää, niin aika kauan. Koska teemme pääosin kaiken itse. Tai siis – ehhehh – mieheni tekee. Ollaan sovittu, etten minä koske mihinkään, mistä jää pysyvä jälki.

Oletteko kuulleet avaruudellisesta hahmotuskyvystä? No minä en oikein koskaan ole ymmärtänyt, mitä se tarkoittaa.

Voi muumipeikko rukkaa. Korvat kärysivät eikä hän mahdu edes ovesta sisään.

Pikku-Myy on tainnut nyt suosia ulkomaalaisen sidevalmistajan tuotteita. Aijjai.

Ostin sellaisia pursotettavia, sokerista valmistettuja piparkakkuvärejäkin. Jokin saattoi mennä hetkellisesti vähän pieleen,  koska ei tästä nyt ihan samanlainen tarjoiluehdotus tullut kuin pakkauksen valokuvassa. Näistä pursotettavista koristeväreistä on muuten ollut lähiaikoina muutamia kaupallisia yhteistyöpostauksia blogeissa. Minäkin ilmoittauduin halukkaaksi mainoskampanjaan, mutta en sitten tullut valituksi. Kumma juttu.
Tehkää toki perässä. Ja tsemppiä koristelujuttuihin!
Teemat
Poimintoja Blogista:
Matkailu

Matkavinkit Paimioon

Mainos: Paimion kaupunki Paimio on paikka, jonka ohi olen ajanut lukemattomia kertoja matkalla siskoni kesämökille. Kaupunki on ollut jo pitkään tuttu nimeltään, mutta vieras sielultaan.

Lue lisää »

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2024 © Satu Rämö