Ihanan tasainen iho – BB-voiteet testissä

Kaupallinen yhteistyö: Biodelly

Tsäppädää, se on taas luonnonkosmetiikka-asian aika! Tällä kertaa haluan esitellä teille yhden luottotuotteeni, joka on paitsi kapoisen meikkipussini perusta myös kuivalle iholleni hyvää tekevä tuubelo. Nimittäin: sävytetty päivävoide, joka kosmetiikkapiireissä tunnetaan myös BB voiteena. Ihan jouduin googlaamaan, mistä kirjainyhdistelmä BB tulee: blemish balm. Noh, yksi kuva kertoo enemmän kun kaksi sanaa, elikkäs tällainen lopputulos:

Joik virolainen luonnonkosmetiikka bb voide

BB voide on kuin kasvoja ravitseva ja kosteuden ihoon lukitseva päivävoide, mutta siinä on pikkuisen värisävyä. Voide tekee kasvojen ihosta tasaisen värisen, mattapintaisen ja samaan aikaan luonnollisen näköisen. Se ei peitä paljon, mutta tasoittaa juuri sopivasti. Lopputulos on kevyen “meikitön”. Laitan joka aamu kasvoille kasvoveden, kasvoveden päälle seerumin ja levitän sen jälkeen ohuen kerroksen BB-voidetta. Se kosteuttaa ihoa ja samalla tuo iholle tasaisenoloisen pinnan. Tässäpä siis tuubi, jonka sisältö on kuin minulle suunniteltu. Nopea laittaa ja ratkaisee monta tarvetta. Valikoimaa näissä voiteissa riittää, mutta olen tehnyt valinnan vähän helpommaksi syynäämällä lähemmin kolmea merkkiä.

luonnonkosmetiikka bb voide

Olen käyttänyt viimeisen vuoden aikana kolmea BB-voidetta. Ne ovat kaikki luonnonkosmetiikkaa (tietysti) ja hinta-asteikolla joko edullista tai keskihintaa. Ja nyt näistä on nyt kaikista vähintään 20 prosentin alennus!

Lily Lolon BB-voide on hintaluokassaan (normihinta alle 20 €) täydellinen! Se levittyy nopeasti, tuotteessa on ihanan raikas tuoksu ja se peittää juuri sopivasti. Ihon pienet punaiset verisuonet, tummat silmänaluset tai edellisenä iltana puristelemani ja aamulla punoittavat finnit (yep, ei saisi, mutta en voi itselleni aina mitään) saavat voiteesta päälleen vaalentavan mattakerroksen. Luulen, että tämä on ollut suosikkini talviaikaan juuri siksi, että voide sisältää tehokkaasti kosteuttavia aineosia, kuten sitä hyrolaliini, eikun siis hydroliini – äähhhh… siis hyaluronihappoa. Tämän voiteen kun levittää kasvoveden ja seerumin päälle, niin iho tuntuu tosi pehmeältä ja kimmoisalta koko päivän.

Lily Lolo bb voide edullinen

Jos Lily Lolon BB-voiteen päälle laittaa vaikka saman merkin mineraalipuuteria, lopputulos on jo aika peittävä ja valmis vahvemmankin juhlameikin pohjaksi. Kyseessä siis ihanan monikäyttöinen ja edullinen arkipöllähdysaamujen luottotuote. Tästä tuotteesta minulla on kuvissa värisävy light. Näissä kuvissa en ole laittanut mitään muuta meikkiä kuin kyseisen voiteen.

bb voide luonnonskosmetiikka testi

Virossa valmistettu JOIK on ollut erittäin iloinen tuotemerkkiuutuus! Yritän olla käyttämättä ylisanoja kun kehun tätä, mutta on siis ihan h*mmetin hyvä! JOIK BB-voide levittyy näistä kolmesta kaikista parhaiten. Se imeytyy ihoon kuin vesi multaan, eikä varmasti jätä kökkäreitä. Tämä voide ei tuoksu yhtään millekään, eli jos olet tuoksuarka, tämä on näistä kolmesta paras vaihtoehto. JOIKin BB tekee kasvojen iholle hyvää; tyrniöljy virkistää väsähtänyttä ihoa (talven jälkeen todellakin tarpeen!) ja kehäkukkauute rauhoittaa. Tästä saa iholle nopeasti älyttömän kauniin pinnan, ja lopputulos on pikkuisen peittävä ja silti mattainen. Voisitko uskoa tuosta seuraavasta kuvasta, että nassussa ei tosiaan ole mitään muuta meikkiä kuin JOIKin BB -voide? Kyllä vaan!

Tämä voide on myös älyttömän helppo ostaa: vain yksi sävy, joka mukautuu oman ihon sävyyn. Itselläni on aika vaalea, hieman talvisin harmaantuva tai punoittava iho, ja tämä tuo siihen ihan täydellisen pikkuisen puunatun kerroksen. Hinnaltaan voide on 30 euron luokkaa.

Joik virolainen luonnonkosmetiikka bb voide

Sitten se kolmas vaihtoehto! Tämä Nuin nestemäinen meikkivoide ei oikeastaan ole enää BB-voide, mutta se on niin tavattoman ohut, helppo levittää ja ihoa ravitseva, että minulle se osuu samaan laatikkoon tuon JOIKin ja Lily Lolon BB-voiteiden kanssa. Nuin voide sisältää ihoa rauhoittavaa kamomillaa ja kosteuden sitovaa ja ravitsevaa karitevoita. Nuin nestemäinen meikkivoide on peittävämpi kuin nuo kaksi edellistä, eli jos etsit pikkuisen peittävämpää mutta silti luonnollista meikkipohjaa, suosittelen ehdottomasti tätä. Tuote on älyttömän riittoisa. Lopputulos on kuulas, tasainen ja noh, sellainen virheetön. Tästä minulla on käytössä sävy Taiao (neutraali keskivaalea).

bb voide testissä luonnonkosmetiikka

Pikkuisen puunattu. Noissa sanoissa tiivistyy meikkaamisfilosofiani. Tavallisessa arjessa en käytä paljoakaan meikkiä. Usein pelkkä BB-voide ja kulmakynä riittävät. Kuvauksia tai tärkeitä juhlia varten menen ammattimeikkaajalle, mutta tavallisessa arkipäivässä olen yleensä ihan vain pikkuisen puunattu, nopea lähtijä. Täällä on lisää asiaa omista ihonhoitoperiaatteistani ja tietoa suosimistani luonnonkomsetiikkatuotteista.

luonnonkosmetiikka bb voiteet testissä

Jos haluaa tai ehtii meikata enemmän, BB-voiteen päälle voi askarrella luomiväriä, rajauskynää, kulmakynää, ripsaria, varjostuksia, huulimeikin.. BB-voide luo hyvän pohjan meikille, tai sitten voit tehdä kuten minä useimpina aamuina eli ihan antaa vain olla näin ja olla valmiina päivään.

Aiheet

Näitä luetaan

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2024 © Satu Rämö