Unelmahommissa – odotettu jatko-osa

Heipparallaa! Terkkuja täältä näppiksen takaa! Tänä kesänä kirjoitetaan taas kirjaa. Sinänsä siinä ei kyllä ole mitään uutta. Työelämäni on viimeiset vuodet rytmittynyt kirjojen ympärille. Aina on joku kirja kesken. Joko olen käsikirjoituksen kimpussa, suunnittelemassa seuraavaa kirjaa, hankkimassa taustamatskua, rahoitusta ja inspiraatiota tai tekemässä viimeisiä pikkukorjauksia vedoksiin. Nyt ollaan taas kirjoitusvaiheessa. Unelmahommissa-kirjan odotettu jatko-osa ilmestyy ensi vuoden alussa. Jebajebajee! 

Ensimmäisestä kirjasta on tullut hurja määrä palautetta. Olen ollut välillä vilpittömän hämmentynyt kaikesta siitä palautemäärästä, jota olen kanssakirjoittajani Hannen kanssa saanut teiltä kirjamme lukeneilta tai kuunnelleilta. Tässä muutama esimerkki:

Kiitos niin paljon teidän kirjasta. Luettuani sen rohkaistuin hakeutumaan ihka uudelle alalle, vaikka olenkin jo aika ”vanha” ja ollut kauan työelämässä. Nyt minulla on uusi ammatti ja työpaikka enkä ole koskaan aikaisemmin ollut näin onnellinen töissä. Onneksi uskalsin.

Erityiskiitos teille Satu ja Hanne siitä rehellisyydestä ja realistisuudesta joka huokuu kirjasta. Tykkäsin erityisesti siitä että kannustatte kokeilemaan uutta ja olemaan rohkea mutta ilman että koko elämä pitäisi laittaa uusiksi kerralla. Teidän kirja näytti minulle, että itseä miellyttäviä muutoksia voi tehdä myös pienin askelin.

Opin arvostamaan omaa työtäni enemmän ja sain paljon apua esimerkiksi hinnoitteluun. Kiitos siitä!!

Tämän kirjan pitäisi olla pakollista luettavaa kaikille vastavalmistuneille.

Kirjan kanteen pitäisi laittaa irtisanoutumisvaara-tarra. Luin kirjan ja irtisanouduin työstä, josta en enää niin kovin pitänyt. Se kannatti, nyt teen semmoisia töitä joihin on ihanaa mennä maanantaiaamuna.


Kun tämmöisiä viestejä kilahtaa meiliin, Instaan, tänne blogiin ja Facebookiin vielä yli kaksi vuotta kirjan ilmestymisen jälkeen (!), sitä todella kokee tehneensä jotain järkevää ja oikeasti tärkeää. Suuri sydämenmuotoinen kiitos ihan jokaiselle, joka on jakanut ajatuksiaan kirjasta meidän kanssamme. Arvostan ihan hurjasti jokaista viestiä.

Unelmahommissa – 8 askelta menestykseen (työnimi) julkaistaan alkuvuodesta 2020. Ensimmäinen osa, Unelmahommissa – tee itsellesi työ siitä mistä pidät, kertoi kuinka löytää oma paikka työelämässä eli mistä löytää ne oman elämän unelmahommat. Tämä uusi kirja keskittyy siihen, kuinka siinä omassa unelmatyössä menestyy ja kehittyy. Aiheina ovat erityisesti verkostojen rakentaminen (miksi ja miten ihmeessä se käytännössä tehdään), oman työn hinnoittelu (paljonko mistäkin työstä kuuluisi saada rahaa) ja omassa suosikkihommassa kehittyminen (kuinka varmistaa että kivaa hommaa riittää myös tulevaisuudessa). Lupaamme paljon käytännönläheisiä neuvoja ja aktivoivia tehtäviä. Sellaisia, joista on hyötyä ammatissa kuin ammatissa.

Olen todella inspiroitunut tämän kakkososan kirjoittamisesta. Näppis vetää puoleensa magneetin lailla. Vaikka kirjamme runko on jo valmis ja sisältö kuta kuinkin nakutettu, aina sinne mahtuu muutama ekstrajuttu ja pikkuisen jotain lisää.

Elikkäs: Mistä aiheista sinä haluaisit lukea, saada neuvoja ja insider-vinkkejä? Sana on vapaa, vielä voit vaikuttaa!

PS! Muista että Unelmahommissa-kirjaa saa edelleen ainakin ääni- ja e-kirjana. Jos et ole aikaisemmin käyttänyt Storyteliä, tästä linkistä saat maksuttoman kuukauden Storyteliin. Siellä voit lukea tai kuunnella myös ensimmäistä Unelmahommissa-kirjaa. Ilmainen kuukausi on lunastettavissa elokuun loppuun saakka. Silloin elokuun lopussa pitäisi jättää myös tämä seuraava unelmakässäri, jaiks. Tai siis: jee!

Teemat
Poimintoja Blogista:
Yleinen

Voiko mennä kysymättä kylään?

Lämpenetkö yllätysvierailuille? Olen asunut Islannissa eli opetellut spontaaneja visiittejä nyt kymmenkunta vuotta ja alan vähitellen oppia, että aina ei tarvitse soittaa tai tekstata etukäteen. Voi

Lue lisää »
Yleinen

Rakkauteni kirjastoihin

Kirjasto, kirjasto, kirjasto. Se on sananakin jo niin upea: voimakas, huulet viivaksi vetävän äreä mutta lopulta kuitenkin pehmeä ja pyöreä oo.  Suomalainen kirjasto on yksi

Lue lisää »

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2024 © Satu Rämö