Ihanaa viiniä, erinomaisia kirjoja ja hyvää seuraa?


Jos vastasit kolme kertaa joo – kuten minä tein – vastaa toki “joo” tämän viestin kommenttikenttäänkin! Keissi on se, että olen tulossa Helsingin kirjamessuille ensi viikon viikonloppuna – mörssärin passi saapui aamulla postissa, eli hänkin pääsee mukaan ensimmäiselle ulkomaanmatkalleen. Ja vielä sopivasti työmatkalle! Islantilainen voittaa aina -kirja on esillä messuilla ja kustantajani WSOY halusi tarjota muutamalle kymmenelle ystävälleni viinipainotteisen tapaamisen lauantaina 24.10. kello 16.
Jos siis haluat tulla maksutta kirjamessuille lauantaina, osallistua viinin lipittämiseen ja tavata muita tämän blogin lukijoita ja bloggaajia, niin hihkaisepa tuossa kommenttikentässä. Saan kutsua paikalle 30 tyyppiä. Apunani valinnassa puolueeton randomgeneraattori 🙂

Sanoinko jo, että sieltä saa viiniä? Siis minäkin! Tipaston 300 päivää on tämän skoolauksen jälkeen virallisesti ohi.

Jotta messuliput ehtivät postitse perille, vastausaikaa on maanantaihin 19.10. Ilmoitan lipun saaneille henkilökohtaisesti heti (eli sähköpostiosoite kannattaa jättää). Jos et halua jättää meiliosoitetta, seuraa maanantaina 19.10. blogia ja blogin Facebook-sivua. Huhuilen kutsun saaneita myös siellä.

Kippis ja kirjoja!

Teemat
Poimintoja Blogista:
Matkailu

Matkavinkit Paimioon

Mainos: Paimion kaupunki Paimio on paikka, jonka ohi olen ajanut lukemattomia kertoja matkalla siskoni kesämökille. Kaupunki on ollut jo pitkään tuttu nimeltään, mutta vieras sielultaan.

Lue lisää »
Islanti

Tasa-arvoinen perhevapaa – joko vihdoin?

Hesari uutisoi tänään aiheesta tasa-arvoinen perhevapaa. Silmäni nappasivat uutisvirrasta jutun, jonka mukaan hallitus suunnittelee perhevapaiden pidentämistä 14 kuukauteen siten, että kummallekin vanhemmalle merkittäisiin hieman alle

Lue lisää »

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2024 © Satu Rämö