Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tehokasta luonnonkosmetiikkaa ikääntyvälle iholle

Kun löytää tehokasta luonnonkosmetiikkaa ja vinkkaa siitä muille, niin käy lähes aina näin:  joku tuotteista myy loppuun. Olen huomannut itsekin asiakakana, että kun valinnanvaraa on paljon ja pää menee pyörälle vaihtoehdoista, henkilökohtainen suosittelu jeesaa. Verkossa shoppaillessa luen tosi tarkkaan kuluttajien jättämiä kokemuksia ja vertaan niitä omiin odotuksiini. Kun suosittelin LUÉ-hyaluronihapposeerumia kuivan ja ikääntyvän ihon hoitoon, se myi luonnonkosmetiikkakaupassa loppuun. Mutta erinomainen tuote se kyllä onkin (ja ihmeen edullinen!), joten en ihmettele. 

Tuo seerumi on osoittautunut ryppytestissäni todelliseksi aarteeksi, ja sen edullinen vajaan 20 euron hinta kummastuttaa minua vieläkin. Kasvoseerumien hinnat kun voivat olla aika suolaisia. Tehokkaista seerumeista voi joutua pulittamaan lähemmäs sata euroa putelilta.

LUÈ-seerumit pääsivät yllättävän kysyntäpiikin ansiosta loppumaan, mutta verkkokauppa sai tällä viikolla uuden lähetyksen Yhdysvalloista, eli seerumivarasto on jälleen täynnä. Nyt näitä hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia kasvoseerumeita taas saa.

Takana on reilun kuukauden mittainen naaman kosteutushoito ja hyvin on mennyt. Kuten näissä hotellivalaistuksessa kännykän etukameralla otetuissa postauksen kuvissa näkyy, ihoni voi nyt mielettömän hyvin.
Pesen iltaisin kasvot puhdistusmaidolla ja läträän sen jälkeen kasvovedellä. Aamuisin käytän vain kasvovettä. Yksi kasvovesisuosikeistani on Patykan Essential Lifting. Se tuntuu älyttömän kosteuttavalta ja ihoa hoitavalta. Tuote sisältää mm. kosteuttavaa hyaluronihappoa. Patyka ei ole se edullisin luonnonkosmetiikan merkki, mutta tähän kasvoveteen olen halunnut panostaa, koska se tuntuu kasvoilla ihan älyttömän hyvältä.
Aamuisin laitan LUÉ-seerumin ja sen päälle voiteen (minulla on vielä vähän jäljellä islantilaisen luonnonkosmetiikkamerkin Sóleyn yövoidetta, käytän sen loppuu ja katson mitä seuraavaksi kaapista löytyy). Illalla laitan kasvoveden ja seerumin jälkeen Sukin öljyn.
Onhan se nyt aika törkeän mahtava juttu, että kasvojeni iho on nyt näin marraskuun lopussa paremmassa, pehmeämmässä ja eloisamman näköisessä kunnossa kuin vaikkapa viime kesällä. En tiedä, ovatko juovat pienentyneet vai eivät, mutta ainakin minä omissa silmissäni luulen näyttäväni pirteämmältä eikä kasvoja kiristä.

3 Comments

 • Anonyymi

  Saakohan alen kivijalkaliikkeestäkin? Niin paljon mieluummin kipsuttelisin sinne ostoksille tänään – on kuulemma ihana liike!
  Hanna

  • Satu Rämö

   Hyvä kysymys! Varmistin asian; joo on tarjous voimassa kivijalassakin. 🙂 Myymälä on ihana! Ja siellä saa henkilökohtaista palvelua, eli etenkin jos oot ostamassa vaikka jotain värimeikkejä, on kätsyä siellä testata oikea sävy.

 • villahuivi

  Pari putelia seerumia ja öljy on jo ostoskorissa, mutta mitä ihmettä – toimitustavaksi verkkokauppa ei anna muuta vaihtoehtoa kuin nouto kaupasta. Varmaan hyvää tavaraa, mutta en mä sitä varten Turkuun lähde… 🙁 Tulin nyt tänne avautumaan, kun asiakaspalvelu on maanantaina seuraavan kerran auki. Höh.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *