Ihana minä!

Mainos: Biodelly

Tässä jutussa kehun itseäni. Sovittiin Biodellyn kanssa niin. Biodellyssä on menossa ystis eli ystävämyynti 20.–27.3. Se meinaa, että kaikki Biodellyn luonnonkosmettiikka on vähintään 20 %:n alessa, parhaimmillaan jopa 76 % alennuksella. Tämä on vuoden odotetuin luonnonkosmetiikan kamppisviikko.

ihana minä

Kauneus on sanana tosi vaikea. Siitä on vaikea saada kiinni, koska sitä ei voi ankkuroida minnekään ja olettaa sen pysyvän siinä. Ehkä kauneus onkin tunnesana! Tunne, jonka kaikki kokevat omassa mielessään eri tavalla. Jos kauneus ei kuuluisi kaikille, sitä ei olisi olemassa.

Mä keräsin tätä juttua varten viime viikon ajan listaa hetkistä, jolloin pidin itsestäni erityisen paljon. Ihan kauheasti teki muuten mieli listata kaikkea työhön liittyvää. Tiedän, tiedän. Hirmu tylsää ja mielikuvituksetonta kertoa, että kuinka paljon itsestäni tykkäsin juuri siinä kohtaa, kun löysin sen uupuvan neljän sadan euron suuruisen kuitin, jonka perään kirjanpitäjäni oli jo kahdesti kysynyt – ja islantilaiselta kirjanpitäjältä sellainen tivaaminen on jo todella paljon.

Eli: rajasin kaiken työhön liittyvän tämän listan ulkopuolelle. Nyt kaikkea muuta!

biodelly ystis 3

Venyttelin lonkankoukistajia olohuoneen lattialla ja katselin kattolamppua. Lamppu loi kattoon varjon, joka näytti kananmunalta. Katselin sitä varjoa siinä jonkun aikaa ja huomasin, että tuntuupa tosi mukavalta tuijotella jotain täysin toissijaista asiaa ihan vaan tuijottamisen ilosta. Pidin itsestäni siinä kohta tosi paljon. Että ihan rauhassa olen tässä näin.

Ostin kukkakimpun ruokakaupasta ja kävelin se kainalossa lumisateessa kotiin. Vastaan körötteli papparainen vanhalla autolla. Vanha mies vanhasta autosta hymyili minulle lava-autonsa ikkunasta.

Illalla kun pyysin puolisoa pimeässä hieromaan mun kulmakarvoja. Kulmakarvojen hieronta (kulmakarva pitää nipistää sillä tavalla jännästi etusormen ja peukalon väliin) rentouttaa ja auttaa nukahtamaan. Ihan parasta on, jos joku toinen tekee sen, koska sitten voi vaan maata rentona kädet sivulla tekemättä mitään.

Leikkasin kynnet varpaista, laitoin jalkavoidetta ja jalkoihin villasukat. Sujahdin tyytyväisenä peiton alle lukemaan kirjaa sarjamurhaajista. (Onko tässä valtava ristiriita ns. kauneuteen? Ehkä.)

Harjasin herättyäni hiukset ja kokosin hiukset ponnarille. Ponnarista tuli yhtenä aamuna sellainen nätti putousmainen häntä. Sellaisia ponnareita syntyy ihan tuurilla muutaman kerran vuodessa. Perjantaiaamuna se tapahtui!

Kävin salilla ja tein pitkästä aikaa penkkipunnerruksia käsipainoilla. Neljän sarjan jälkeen katsoin itseäni peilistä. Viudevau, mitkä käsivarret siellä näkyi. Ne ovat iiiihanat.

Valoisien aamujen ja lähenevän kevään kanssa samalla lipulla saapuvat pisamat. Kuinka paljon niistä tykkäänkään. Ruskeita ja ruskeanpunaisia pirteyspisteitä naamani täynnä. Näytän ne kasvoilla paljon lempeämmältä.

biodelly ystis 1

Biodellyn Ystävämyynnin ajan (20.–27.3.2022) heidän shopista saa kaikkea ihanaa luonnonkosmetiikka vähintään 20 %:n alennuksella. (Omat suosikit kannattaa käydä poimimassa ostoskoriin heti, koska joskus osa suosituimmista tuotteista loppuu ennen ystiksen loppua.)

Mulla on ollut tänä keväänä testissä suomalainen simppeliin ihonhoitoon suunniteltu uusi tuoteryhmä AIVA. Tuoteryhmä on tällä hetkellä jämpti: kaksi tuotetta. The Oil ja The Cream. AIVAn ihonhoitoöljy The Oil soveltuu siis sekä ihon puhdistukseen, ihon ravitsemiseen ja kosteuden sitomiseen. Tällä putsaus, sen jälkeen kasvovesi ja viimeisenä Aivan ihonhoitoöljyä. Aamulla meikin alle öljyä paremmin sopii ihovoide, AIVA The Cream. Molempien tuotteiden ytimessä on kylmäpuristettu mustikansiemenöljy ja -uute, jotka auttavat pitämään ihon notkeana, sillä ne tukevat ihon kollageenin muodostumista.

biodelly ystis 2

Biodellyn Ystiksessä on kolme poikkeusta: Djusie-tuotteet ovat vain 15 %:n alessa, alet eivät koske tuotesarjoja Less is More ja Kjaer Weis. T´ästä Biodellyn ystikseen!

Tämän kaupallisen yhteistyön tuotot menevät Pelastakaa Lapset Ry:n työlle Ukrainan lasten hyväksi.

Aiheet

Näitä luetaan

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2023 © Satu Rämö