Kuinka remontista selviää?

Meillä siirrellään kotona sisäseiniä. Yksi ulkoseinä poistettiin ja laitettiin lasia ja rautaa tilalle. Tehtiin lattiaan reikä, vaihdettiin rappusten paikkaa, odotetaan pöytälevyn saapumista, puretaan lattiaa, vaihdetaan ikkunoita ja keittiö siirtyi väliaikaisesti olohuoneeseen sohvan viereen. Kaikki siirrettiin olkkariin paitsi tiskiallas, joka vietiin kellariin. Kylppärissä on käsienpesuallas ja vedenottopaikka. Keittiössä on jäljellä tasan yksi kodinkone: hella. Sen päällä on nauloja, hanskoja, poranteriä, teippiä, mittanauha ja kyniä.

Kuinka remontista selviää

Mulla on keino selvitä tästä rempasta ilman isompia vaurioita.

Pysyttelen poissa kotoa.

Mää ymmärrän hyvin niitä 1960-luvulle haikailevia miehiä, jotka kävivät päivät töissä vaimon hoitaessa kodin. Tämä on ihan ookoo. Kyllä tämän kestää. Sitten kun tulen töistä kotiin, seison keskellä tulevaa olohuonetta ja katselen ulos merelle.

Teemat
Poimintoja Blogista:
Matkailu

Uuden-Seelannin timanttiset vaellusreitit

Uuden-Seelannin vaellusreitit, ah. Palasin jälleen haaveissani tänne…  Mennään hetkeksi sinne yhdessä! Matkapostaussarjassa käytiin aikaisemmin keväällä Fidzillä ja Samoalla. Nyt vuorossa ovat Uuden-Seelannin vaellusreitit. Muutaman vuoden

Lue lisää »
Suosikkireseptit

Skyr-kakun ohje

Ennen kuin annan teille skyr-kakun ohjeen, muistan piristävällä tilastofaktalla sinne Suomen viimaan: Reykjavikissa saatiin yhtä sateinen kesäkuu viimeksi 127 vuotta sitten. Heinäkuu ei ainakaan alkanut

Lue lisää »

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2024 © Satu Rämö