Kuinka remontista selviää?

Meillä siirrellään kotona sisäseiniä. Yksi ulkoseinä poistettiin ja laitettiin lasia ja rautaa tilalle. Tehtiin lattiaan reikä, vaihdettiin rappusten paikkaa, odotetaan pöytälevyn saapumista, puretaan lattiaa, vaihdetaan ikkunoita ja keittiö siirtyi väliaikaisesti olohuoneeseen sohvan viereen. Kaikki siirrettiin olkkariin paitsi tiskiallas, joka vietiin kellariin. Kylppärissä on käsienpesuallas ja vedenottopaikka. Keittiössä on jäljellä tasan yksi kodinkone: hella. Sen päällä on nauloja, hanskoja, poranteriä, teippiä, mittanauha ja kyniä.

Kuinka remontista selviää

Mulla on keino selvitä tästä rempasta ilman isompia vaurioita.

Pysyttelen poissa kotoa.

Mää ymmärrän hyvin niitä 1960-luvulle haikailevia miehiä, jotka kävivät päivät töissä vaimon hoitaessa kodin. Tämä on ihan ookoo. Kyllä tämän kestää. Sitten kun tulen töistä kotiin, seison keskellä tulevaa olohuonetta ja katselen ulos merelle.

Aiheet

Näitä luetaan

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2023 © Satu Rämö