Kirjoittajakurssi ja kirjoittajan kirjapaketti

Kirjoittajakurssi, kirjoittamista käsittelevät kirjat – kirja, kirjampi, kirjaa. Elikkäs nyt paljon sisältöä kirjoittamisesta. Koska niinhän siinä sitten kävi, että nämä Kynä – Kaikki tärkeä kirjoittamisesta ja sen muhkea tehtäväkirja Kynä – Tehtäviä oman ääneen löytymiseen lähtivät painoon. Jesss! Kirjat ilmestyvät lokakuun puolivälissä. Olisi ihanaa juhlia vastailmestyneitä kirjoja ja järjestää niiden ympärille pari työpajaa. Meillä oli kanssakirjoittajani Mirjamin kanssa tarkoituksena järjestää Helsingin Kirjamessuilla kirjoittajakoulu ja sen ympärillä kaikkea kivaa kirjoittamiseen liittyvää oheistoimintaa. Koska kirjamessut kaikkien muiden suurten tapahtumien tapaan peruttiin, mekin jouduimme miettimään kirjojen julkaisuriehoja uusiksi.

Koska tässä nykytilanteessa ei voi hermojaan menettämättä muutakaan itselleen hokea kuin että “hankala tilanne voi olla uusi mahdollisuus”, yritimme taklata tämänkin muutoksen kehittämällä kirjamessujen ja kirjoittamisen työpajojen tilalle jotain vaihtoehtoista kivaa.

Kynä kaikki tärkeä kirjoittamisesta rämö ja haimelin

Viime keväänä koronan iskettyä järjestin ensimmäisen kirjoittamista käsittelevän verkkokurssin. Tuo kirjoittajakurssi sai ihan hirvittävän hyvää palautetta kävijöiltä. Varmuudella ainakin kolme kirjoittajaa sai sen kevään jälkeen kustannussopimuksen. Mahtavaa! Eihän se kustannussopimus tietenkään kurssini ansiota yksin ollut, mutta SILTI. Kuinka mahtavaa! Tuolle kirjoittajakurssille on kyselty kevään jälkeen jatkoa – sellaista, jonka voisi käydä jossain muualla kuin Facebookissa, koska kaikki eivät naamakirjaa käytä.

Viime kevään loistavan kokemuksen rohkaisemana, kirjamessujen peruuntuessa ja mahtavan kanssakirjoittajani kovaan ammattitaitoon nojaten keksimme, että mitä jos tekisimmekin kirjoittamisesta verkkokurssin. Sellaisen, joka täydentäisi kirjojemme sisältöä ja toisi niihin lisää näkökulmia. Sellaisen kurssin, joka toimisi myös ihan pelkästään, ilman kirjoja, etenkin heille, joille kirjoittaminen on tärkeä työelämätaito.

Aloitimme suunnittelun miettimällä, mitkä asiat tuppaavat olemaan kirjoittajalle niitä hankalimpia kohtia ja päätimme keskittyä niihin. Jaoimme sisällön kuuteen luentoon ja teimme kuhunkin luentoon liittyviä harjoitustehtäviä, joiden avulla kaikki se sisältö jota kirjoittajakurssi tarjoaa, taipuu hyödyksi omaan kirjoittamiseen. Luennoilla käsitellään mm. sitä kuinka rakentaa lukijan huomion kaappaava aloitus, kuinka lopettaa niin että haluttu asia jää mieleen, tekstien editointia ja sitä, miten sen valkoisen paperin kauhun voi selättää.

kirjoittajakurssi

Pohdimme sisältöjä, suunnittelimme harjoituksia ja tallensimme luennot videoiksi. Syksyn aikana syntyi verkossa käytävä kirjoittajakurssi nimeltä Kynä – Kirjoita paremmin! Se on myynnissä työelämä- ja hyvinvointivalmennus Coolla Oy:n verkkokaupassa ja toimii Campwiren alustalla, eli mitään feisbuukkeja ei tällä kertaa tarvita.

Halusimme jollain tavalla konkreettisesti yhdistää kirjajulkkarimme tämän verkkokurssin yhteyteen ja tarjota pientä ekstraa kaikille, myös meille itsellemme.

Kustantajamme Tuuman, Coolla-valmennusyrityksen porukan, Mirjamin ja minun yhdessä idoimana saimme aikaiseksi loistavan lokakuun tarjouksen.

Kaikki lokakuussa Kynä-verkkokurssin ostavat saavat kotiin lähetettynä myös kirjoittamista käsittelevät kirjamme.

Kirjoittajakurssi maksaa 49 €. Lokakuussa hintaan kuuluvat myös kirjat Kynä – Kaikki tärkeä kirjoittamisesta ja sen harjoituskirja Kynä – Tehtäviä oman äänen löytämiseen. Kirjat postitetaan kurssilaisille heti kirjojen ilmestyessä eli noin lokakuun puolivälissä.

Täältä löytyy tietoja Kynä – Kirjoita paremmin! -kurssin sisällöstä. Ja multakin saa tottakai kysellä, täällä blogissa tai Instan puolella.

Teemat
Poimintoja Blogista:
lasten talvi vaatteet
Perhe ja arki

Sunnuntai on siskopäivä

On siis sunnuntai. Meillä se on siskopäivä. Sunnuntaisin on aina siskopäivä. Tämä on jännä, liikuttava ja hirveän tärkeä juttu. Ja ennen kaikkea: tämä on siskojen

Lue lisää »

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2024 © Satu Rämö