Myynninmurtajat-kurssilla saat niksejä someen ja rahantekoon

Pikainen vinkkaus-hinkkaus Myynninmurtajat-kurssista! Tämä on siis mun osittain tekemä tuote, josta tässä nyt kerron ja yritän houkutella teitäkin asiakkaiksi. Koska kannattaisi! Kuluneen kesän aikana mä ja Valeäidin Hanne Kettunen juteltiin siitä, kuinka siistiä olisi kehittää joku paikka, jossa voisi jakaa omaa työelämässä, yrittäjyydessä ja muussakin bisneksessä kertynyttä osaamista muiden hyödyksi.

Asiantuntijatiimimme virkistyshetki. Asikaisen Maiju (pr-jyrä) ja Satamon Laura (vaikuttajamarkkinointi) nähdään kurssilla vierailevina luennoitsijoina.

Oikeastaan tämä lähti liikkeelle siitä, että me oltiin molemmat huomattu, kuinka ihmisiä kiinnostaa nykyään tosi paljon se, kuinka somessa saa lisää seuraajia, kuinka saa isomman IG-tilin tai kuville lisää tykkäyksiä. Kun noista aiheista puhuu, juttuja jaetaan ja niitä googlataan vimmatusti. Samaan aikaan me oltiin molemmat pistetty merkille, että näissä “menesty someajan yrittäjänä” -jutuissa jäädään hinkkaamaan aivan turhia asioita. Jos keskittyy yrittäjänä täysillä oman IG-tilin kasvattamiseen ilman että miettii ENNEN KUIN ALOITTAA, mikä ihan oikeasti se bisneshyöty on siitä omasta IG-kanavasta, mennään helposti väärälle polulle. Ensin on mietittävä miksi, ketä, kenelle ja millä summalla. On paljon fiksumpaa olla 100 ostavaa asiakasta kuin 1 000 000, jotka tulevat vain katsomaan ja peukuttamaan.

Eikä tässä ole kyse vain someyrittäjyydestä vaan ihan kaikesta menestyksestä työelämässä. Tavoitteellisuudesta. Järkevien asioiden tekemisestä oikeassa järjestyksessä ja kaiken turhan metelin unohtamisesta. Niinpä kypsyi ajatus Myynninmurtajat-kurssista. Ajateltiin, että nyt ei kyllä tehdä kirjaa, podcastia eikä telkkariohjelmaa, koska niiden tekeminen vie niin paljon aikaa eikä niissä oikein saa aikaan vuorovaikutusta. Niinpä me tehtiin kurssi Myynninmurtajat. Mä pidän yhdeksän luentoa henkilöbrändin rakentamisesta (esimerkiksi niistä Instajutuista mutta myös paljosta muusta) ja Hanne tykittää 9 luentoa rahantekopuolesta, eli mistä löydät asiakkaita, kuinka saat tarjouksesi läpi, millainen on hyvä tarjous, kuinka saa kaupat klousattua ja miten hinnoitellaan. Jokaiseen luentoon liittyy tehtäviä, joita voi tehdä omaan tahtiin.

Meillä on kurssilaisille suljettu fb-ryhmä, jossa toteutuu se vuorovaikutus. Juttelemme siellä porukalla myyntiin, hinnoitteluun, kaupallisten yhteistöiden hintaneuvotteluihin, Linkkarijuttuihin, hissipuheeseen ja muihin vastaaviin juttuihin liittyvistä asioista. Facebook-ryhmässä pidämme kerran kuussa webinaarin, jossa syvennämme jotain valittua aihetta. Jotta äänessä emme ole vain me kaksi, olemme pyytäneet muiden alojen asiantuntijoita webinaarivieraiksemme. Saamme SEO-gurun kertomaan Google-näkyvyyden parantamisesta ja vaikutuksesta bisnekseen. PR-jyrä tulee kertomaan, kuinka tehdä omasta bisneksestä/jutusta/työstä puheenaihe mediaan eli kuinka saada lehdistö kiinnostumaan.

myynninmurtajat

Halusin kirjoittaa tämän pienen mainosjutun juuri nyt, koska keskiviikkona meillä on seuraava webinaari, jossa aiheena on toi munkin ikiaikainen lemppari: kuinka saada perinteinen media kiinnostumaan ja juttu vaikka omasta yrityksestä tai nimityksestä tai omasta tuotteesta haluttuun mediaan. Kaikki webinaarit voi katsoa tallenteina myöhemmin, mutta jos pääsee mukaan livelähetykseen, pystyy lähettämään kysymyksiä.

Täältä löydät lisää tietoa Myynninmurtajat-kurssista ja voit ilmoittautua mukaan.

Teemat
Poimintoja Blogista:
Hyvinvointi

Koronan jälkeiseen keväturheiluun

Mainos Scandinavian Outdoor + alekoodi Juuri kun kevätaurinko alkoi näyttäytyä ja lumet sulaa, toukokuun Naisten kymppi -tapahtuma lähestyä ja kotikylän auratut hiihtolenkit pidentyä…sain sen samperin

Lue lisää »
syöpävakuutus vakavan sairauden turva if
Perhe ja arki

Syöpävakuutus auttaa vastatuulessa

Mainos Vakavan sairauden turva / If Sen jälkeen kun äitini sairastui syöpään, olen lukenut aika paljon kaikenlaisia syöpäsairauteen liittyviä juttuja ja päättänyt, että syöpävakuutus pitäisi

Lue lisää »

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2024 © Satu Rämö