Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kesänaama sanoo moi!

Mainos: Biodelly

Uulalalaa, luonnonkosmetiikkasuosikissani Biodellyssä on alkanut pirtsakka kesäkampanja ja sain valita omaa nimeäni kantavan ”dellypaketin”, joka sisältää kolme luonnonkosmetiikka -suosikkituotettani kivalla alennuksella. Mutta ennen kuin menen siihen, kurkkaanpa ikkunasta ja katson kesäistä säätä. Sataa. Siis ihan kaatamalla. Satoi koko yön. Menin kahden aikaan nukkumaan ja heräsin kympiltä – sataa sataa aina vaan. Tämä alkoi heti kun loma-työreissukierroksemme päättyi ja palasimme viime viikon lopulla kotiin. Sataa, tuulee ja lämpömittari on noin kymmenessä asteessa. Jalassani on villasukat. Mutta: se ei haittaa yhtään! Tuntuu päinvastoin ihanalta lontsailla kumpparit jalassa nurmikolla, vetää villapaidan vetskari leukaan asti kiinni ja sujahtaa kahvilaan hiukset märkänä kirjaa lukemaan. Ehdittiin tuo kesänaamakuva ottaa kuitenkin aurinkoisella säällä….

luonnonkosmetiikka suosikit

Onhan tässä kaikenlaista pikkuprojektia taas työn alla. Suunnittelellaan remonttia, tilataan ikkunoita ja niin poispäin, mutta juuri nyt kaikki tapahtuu ihanan iisisti. Yhtään minkään ei tarvitse olla huomenna valmis, ja se rauhoittaa. Tämä kesä on ollut aivan ihana. Olo on tuntunut kevyeltä, energia virtaa kehossa ilman sen ihmeellisempiä temppuja. Kesäinen kepeys. Mitä jos eläisi aina kuten kesällä? Siinäpä hyvä tavoite tuleville kuukausille.

Biodellyn Mökilläkin voit olla chic -kesäkamppis kestää sunnuntaihin 19.7. asti. Katsotaanpas vähän lähempää, mitä kaikkea luononkosmetiika -kampanja on syönyt. Jos oma voidehylly tai meikkipussukka kaipaa täydennystä, nyt on hyvä aika täydentää.

Kaikkiin yli 60 euron tilauksiin lisätään automaattisesti matkakokoinen luonnonkosmetiikka yllätystuote kun tilaat 19.7. mennessä. Jos kaikki käyvät saman tien klikkailemassa omat kesäsuosikkinsa ostoskoriin, yllärituotteita lähetetään niin kauan kuin tuotteita riittää. (Yllätystuotteita on paljon, mutta varasto ei ole kuitenkaan loputon.)

Alella Aquis-hiustrubaani – jota rrrrakastan! Tuo turbaani on älyttömän kätevä tapa kuivata hiukset uimisen, saunaillan, suihkun ja kylpyläkeikan jälkeen. Se kuivaa hiukset todella kuivaksi ilman hankaamista, mikä saattaisi rikkoa hiuksen rakennetta. Tykkään tästä myös siksi, että saan tukan nopeammin kuivaksi ilman hiustenkuivaajaa, jonka käyttöä välttelen. Pyyheturbaani on 15 % alennuksessa alekoodilla CHIC-007. Tämä turbaani on yksi parhaita ja eniten käytettyjä asioita, mitä meidän kotiin on blogihommien kautta löytänyt tiensä. Yksi koko sopii kaikille: hauska mökkituliainen kaikille pidempitukkaisille kavereille.

turbaani

Dellypaketit! Erilaisiin tarpeisiin koottuja tuotepaketteja, joissa on kaikki tilanteen vaatima kuratoitunua ja hyvällä alella koristeltuna. Voit tutustua muiden tekemiin dellypaketteihin täällä (esim. tämä ystäväni Maijun aiemmin kesällä kokoama tuotepaketti sopii erityisen hyvin raskaana oleville).

Mun oma Delly-paketti sisältää kolme tuotetta maailman yksinkertaisimpaan kesämeikkiin. Jos muistatte tämän BB-voidepostauksen, jossa fiilistelen yhden tuubin ihmetuotetta, joka kosteuttaa kasvot ja tuo ihoon tasaisen ja mattaisen pinnan, ei varmaan yllätä että dellypakettini perustus ja seinät on tuo ihanista parhain JOIKin BB-voide.

Huomasin, että dellypakettini myi loppuun ekan tunnin aikana. Oho! Näitä tulee lisää perjantain aikana. Päivitän tänne heti, kun pakettia taas saa. 🙂

satu-ramo-dellypaketti-hinta-1080x1080

Se imeytyy ihoon kuin laine rantahiekkaan, eikä varmasti jätä yhtään kökkäreitä. Tämä voide ei tuoksu miltään, eli jos olet tuoksuarka, tämä on erittäin hyvä vaihtoehto. JOIKin BB-voiteen tyrniöljy virkistää ihoa ja kehäkukkauute rauhoittaa. Tästä saa iholle nopeasti älyttömän kauniin pinnan, ja lopputulos on pikkuisen peittävä ja mattainen.

Aurinko on vaalentanut kulmakarvojani kesällä entisestään. Kun haluan tuoda vähän ryhtiä ilmeeseen, vedän kulmakynällä pieniä lyhyitä vetoja kulmakarvojen sekaan. Lily Lolon kulmakynän sävy Light on kaltaiselleni hiekanväriselle kulmakarvakirsille passeli. Kynällä ei saa aikaan teatraalisen maalattuja kulmia, vaan se tuo juuri oikeanlaisen luonnollisen lisäsäväyksen. Tässä kulmakynässä on toisessa päässä vaalea korostekynä, jota kannattaa laittaa pari vetoa kulmakarvojen alle ja levittää se sen jälkeen sormella. Näyttää tosi hyvältä etenkin vähän kesän ruskettamassa ihossa.

luonnonkosmetiikka kulmakyna

Zuiin voidemainen huuli- ja poskivoide (sävy Ariel) on juuri sellainen monikäyttötuote, joista tykkään. Yhdestä putelista pirtsakka kesäinen värisävy huulille, ja jos voidetta töpöttelee sormilla vähän poskipäillekin, niin lopputulos on kyllä hitsin chic. Tämä sävy sopii mielestäni tosi kivasti hieman päivittyneelle iholleni, jota koristaa söpö läjä pisamia.

luonnonnkosmetiikka kesätuote

Nämä luonnonkosmetiikan tuotteet eivät kuulu tuohon pakettiin, mutta kerron nyt kuitenkin, koska käytössä ovat:

Alga Mariksen sävyttävä päivävoide (mulla on tästä keskimmäinen sävy Beige ja se on just hyvä tällaiselle melko vaaleaihoiselle) on must-tuote jos haluat aurinkosuojan, kasvojen kosteuttajan ja mattaisen tasaisen kasvomeikin samasta tuubista. Tämä antaa suojan aurinkoa vastaan suojakertoimella 30. Levittäminen on suhteellisen helppoa (ei levity ihan yhtä ihmeellisen hyvin kuin vaikka tuo JOIKin BB-voide, mutta luonnonkosmetiikan aurinkosuojatuotteeksi tämä levittyy älyttömän hyvin ja lopputulos on luonnollinen, ei lainkaan paksu tai nahkaisen naamarimainen).

luonnonkosmetiikka bb voide ja aurinkosuoja

Lily Lolon ripsari. Kuka ripsaria käyttää, niin tällä alle kahdenkympin luonnonkosmetiikkamaskaralla saa sellaiset räpsyttimet että voi mooses. Älä anna paksuhkon ripsariharjan pelotella: lopputulos on todella viimeistelty ja kevyt. Maskara leviää ripsiin tasaisesti ja harja irrottaa ripset toisistaan ohuiksi ja pitkiksi yhdellä vedolla.

luonnonkosmetiikka ripsari

Lily Lolon smoky eyes -luomivärisetti. Tätä käytän aina, jos olen menossa ulos juhlimaan, valmistaudun kuvauksiin tai verkkokoulutuksiin, joissa haluan korostaa katsekontaktia ja saada silmät niin sanotusti erottumaan taustasta. Oli päivä millainen vain, tästä pitsasta löytyy siihen sävy. Oma reseptini on helppo. Laitan paletin mukana tulleella nysäsiveltimellä mustaa yläluomelle ripsien juureen ohuesti. Sen jälkeen leveämmällä siveltimellä (tai sormella!) vaaleanpunaisen tai beigen sävyä koko luomelle ja häivyttelen vähän sitä mustan ja vaalean välistä rajaa. Kas siinä valmis sumusilmämeikki 15 sekunnissa.

lily lolo luomiväri

Elikkäs, chic-kesäkamppiksen herkut kertauksena: Jos tilaat luonnonkosmetiikkaa viikonlopun aikana eli 19.7. mennessä, saat yli 60 euron tilauksiin yllätyslahjan (ja yli 59 euron tilaukset tulevat muuten Biodellyllä aina ilman postikuluja). Turbaanista saa 15 prossaa hinnasta pois alekoodilla CHIC-007. Ja tästä mun omasta tuotesuosikkisetistä saa nyt yli neljänneksen hinnasta pois. Viimeksi nuo BB-voiteet myytiin loppuun kun niillä fiilistelin – nyt pitäisi varaston riittää. 🙂

Eipä muuta tällä kertaa, nyt laitan vähän zuit zait Zuiita huuleen ja ulos kaatosateen kautta kahvilaan ystävää tapaamaan. Moikku!

2 Comments

  • Mare

    Tällaiset blogipostaukset aina herättää kiinnostusta, koska ongelmaihoisena tekisi mieli kokeilla jotain luonnonkosmetiikkaa (meikkaan vähän, mutta hoitotuotteille olisi tarvetta). Mutta mutta. Kiinnostus tyssää aina siinä vaiheessa kun päätyy selailemaan verkkokauppoja ja etenkin jos tutkii livenä kaupanhyllyjä. Valikoimaa on tuhottomasti, ja turhautuminen tappaa innon.

    Olisi kiva, jos verkkokaupassa olisi tuoteryhmien ja brändien lisäksi mahdollisuus selailla ominaisuuksien tai avainsanojen mukaan. Esim. ikääntyvä iho, rasvoittuva iho, herkkä iho jne. Nyt sitä vaan selailee sen aikaa kun hermo kestää ja sitten luopuu ostoaikeista 😀

    • Satu Rämö

      Aivan! Nythän tuossa voi syöttää avainsanat (vaikka herkkä iho) hakukenttään, ja sieltä tulee hakuun osuvia tuotteita. Mutta sellainen tarkka hakutoiminto ois kyllä kätevä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *