Myynninmurtajat – kurssi joka sytytti tekemään ja joka sytyttää sinutkin!

Myynninmurtajat-verkkokurssilla opitaan paremmiksi myyjiksi. Saat käytännön neuvoja myyntipuhelun soittamiseen, tarjouksen tekemiseen, tinkaamiseen, somekanavien kasvattamiseen ja oman uskottavuuden rakentamiseen.

Siinä oli meidän 10 sekunnin hissipuhe! Puhe, jonka tekemistä kaiken muun ohessa tällä kurssilla harjoittelemme. Eli: jebadabaduu, megaiso-wo-hoo!!! Myynninmurtajat on täällä, se on valmis! Elämäni ensimmäinen iso ja laaja verkkokurssi, joka on myynnissä ihan oikealla verkkokauppa-alustalla.

myynninmurtajat

Toukokuussa vedettiin yhdessä ekat palaverit ja nyt materiaalit on kasassa, verkkosivu tehtynä ja kurssi myynnissä. Huikeaa! Tämä oli mahtava työsuoritus yhdessä Kettusen Hannen kanssa. Yksi parhaita tiimityöskentelysessioita koskaan. Emme tarvinneet edes mitään sen suurempia aikatauluja ja eteenpäin piiskaamista, toinen aina vaan jatkoi siitä mihin toinen jäi ja toinen täydensi toisen lauseet. Kolmen tunnin aikaeron takia minä jatkoin Hannen aamuyön tunneille, ja Hanne taas oli mun varhaisaamuna päivittämässä sisältöjä. Mahtavan energistä! Vitsailimmekin tosin jo sillä, että on todella hyvä juttu, että emme asu samalla paikkakunnalla. Luultavasti lietsoisimme itsemme liian koville kierroksille 🙂 Jos saimme näin mahtavan verkkokurssin kasaan kuudessa viikossa, seuraavaksi voisimme korjata Ikean verkkokaupan ja ratkaista ilmastokriisin. Onnistuu!

Myynninmurtajat: vain ratkaisuja, ei ongelmia

Teen vielä joskus oman postauksen tämän kurssin tekemisen energiasta ja meidän kreisinhyvistä työtavoista. Sen verran on pakko kuitenkin nyt heti jo kehaista, että on ihan älyttömän nautittavaa, kun tiimissä tehdään vain ratkaisuja. Eikä haudota ongelmia. Ei ensimmäistäkään. Ensimmäinen esimerkki. Yritin miettiä videoita tehdessä, miten sijoitan itseni niin, että olen oikeassa kohdassa kameraan nähden. Teimme videomme siis yksin, meillä ei ollut mitään teknistä henkilökuntaa. Lopulta keksin, että asennan kameran niin, että kun istun sohvalla pehvareikä sohvatyynyn napin kohdalla, paikka on oikea ja löydän sen helposti ja kaikissa videoissa istun “oikealla kohdalla”. (Ja nyt te kaikki myös muistatte tämän, kun katsotte meidän videoita, yess…)

Toinen esimerkki. Miten asiakkaat maksavat kurssin, mikä palveluntarjoaja otetaan ja kuinka se kiinnitetään verkkokauppaan? Hanne ratkaisi asian kolmella sisäänhengityksellä. Kolmas esimerkki. Meillä ei ollut yhteiskuvaa, jota käyttää kurssin markkinoinnissa, joten kaivoimme kumpikin parissa minuutissa edustavat iloiset kuvat itsestämme. Sitten löin ne yhteen Canvalla ja jollain toisella sovelluksella, jonka nimeä en enää muista. Tuli siis tällainen:

Myynnin verkkokurssi eli mistä siis on kyse?

Myyminen on ollut mulle itselle aina se vaikeimmalta tuntuva osa omaa työtä yrittäjänä. Että onko pakko taas tarjota? Mitä jos se potentiaalinen asiakas vastaa puhelimeen vittumaisella äänensävyllä? Miksi tuntuukin niin nololta myydä omaa osaamistaan? Miksi en osaa lähestyä luonnollisesti? Argggrgh. Ei sitä hommaa oppinut ihan heti – tässä on nyt parikymmentä vuotta harjoiteltu. Omien tavoitteiden saavuttaminen työelämässä ja kivalta tuntuvan työuran rakentaminen ovat kiinnostaneet minua aiheina jo pitkään. Myyntiosaamisen paketoiminen yhteen verkkokurssiin oli loistava ja opettavainen täydennys mulle itsellekin. Tästä tuli mulle todella tärkeä projekti, jonka uskon muuttavan omia työtapojani pitkälle tulevaisuuteen.

Me halusimme Hannen kanssa kertoa ne jutut, mitä me olemme myynnistä oppineet ja jotka meistä olisi ollut hyödyllistä kuulla. Kaikki meidän vinkit ja ohjeet perustuvat kokemukseen. Itse olen myynyt yksin suorittamiani diilejä 50 eurosta 40 000 euroon. Hanne on myynyt myös isojen tiimien miljoonien eurojen kehitysprojekteja. Halusimme tuoda taitomme yhteen paikkaan ja tehdä myyntitykkien ammattisalaisuuksista arkipäivää. Halusimme näyttää (siis ihan käytännössä näyttää ei vain puhua aiheesta), miten tehdään hyvä myyntipuhelu, rakennetaan vahva tarjous ja kuinka vahvistaa omaa uskottavuutta.

Myyminen ei ole vain semmoinen homma, jota tekevät lehtimyyjät ja IT-järjestelmätoimittajat. Ihan kaikki myyvät, koko ajan. Myyminen on älyttömän tärkeä taito. Vaikka olisi työssään kuinka hyvä, ei tee tulosta, ennen kuin löytää asiakkaita ja tekee heidän kanssaan kauppaa. Vaikka aikeet ja suunnitelmat olisivat kuinka hinkattuja, niistä ei ole penninkään iloa kenellekään, ellei saa vakuutettua muita niiden omien suunnitelmien taakse. Liian moni hieno liiketoimintasuunnitelma ja menestystarina kaatuu siihen, että myynti sakkaa.

Voit tutustua Myynninmurtajien sisältöön täällä meidän tekemillä Myynninmurtajat verkkokurssin omilla sivuilla. Lisäksi kysyin teiltä tällä viikolla Instan kautta, mitä haluaistte kurssista tietää etukäteen. Vastauksia tuli niin paljon, että en saa niitä kaikkia yksittäin mahtumaan tähän juttuun, joten olen vähän luovasti yhdistellyt kysymyksiä toisiinsa.

Myynninmurtajat – te kysyitte, minä vastaan

Oppiiko kurssilla myymään omia taitojaan ja omaa osaamista vai sopiiko se enemmän tavaran myyjille?
Oppii molempia! Tämän vastauksen lainasin suoraan kurssimme myyntipuheen eräästä osasta, koska se on niin kuvaava ja vastaa hyvin: “Kurssi toimii erityisen hyvin heille, joiden liiketoiminnan ytimessä on vahva henkilöbrändi ja sen kertoma osaaminen. Autamme sinua myymään enemmän arvokkaaseen brändiisi tukeutuen. Jos haluat myydä enemmän ja helpommin tai rakentaa itsestäsi Ison Nimen, tarvitset kaikkia kurssin oppeja.”

Onko kurssista hyötyä myös sellaiselle, joka ei nopeasti ajatellen myy mitään, vaan on esim. akateemisella uralla tai ei myy työssään mitään?
Voi kyllä! Kurssista saa hyötyä, vaikka oma titteli ei viittaisi lainkaan myymiseen. Uskomme nimittäin, että oppiemme avulla oma asema omassa organisaatiossa paranee. Muut alkavat nähdä vahvuutesi ja pääset parhaisiin työtehtäviin kiinni, koska osaat myydä ajatuksesi paremmin. Saat helpommin sen, mitä tavoittelet. (Kääks, toi kuulosti niin ämerikkäläiseltä myyntipuheelta, mutta en osaa nyt sanoittaa ajatustani oikein toisinkaan…)

Jos ei kurssia voi aloittaa juuri nyt, pitääkö kauan odottaa seuraavan alkamista?
Iloisia uutisia! Tämän kurssin voi käydä ihan milloin tahansa. Se on aina myynnissä, kauppa on auki 24/7 vuoden jokainen päivä. Kaikki materiaali on käytössäsi kaksi kuukautta ostamisen jälkeen. Webinaareja pidämme sopivissa väleissä, ja jos et pääse johonkin webinaariin osallistumaan, voit katsoa tallenteet. Eli tämän voi ostaa ja käydä milloin tahansa. Olemme asettaneet Myynninmurtajat-kurssin ensimmäisen webinaarin ajankohtaan 15.7., mutta niitä tulee myös muina ajankohtina. 🙂

Voinko pyytää työnantajaani ostamaan tämän kurssin omaa kehittymistäni varten?
Rakastan tätä kysymystä. Vastaus on: ehdottomasti kyllä. Kurssi auttaa tuomaan myynnillistä ajattelua jokaiseen työvaiheeseen ja tukee neuvotteluissa – myös niissä, jotka eivät ole suoraa myyntiä. Teet parempaa tulosta – ja sen pitäisi kiinnostaa jokaista työnantajaa.

Onko videot tekstitetty? Kuinka pitkiä ne ovat?
Videoissa on painotettu kohokohtia tekstinostoin, mutta videot eivät ole kauttaaltaan tekstitettyjä. Videot ovat pituudeltaan 8 minuutista puoleen tuntiin, aiheesta riippuen.

Kannattaako kurssi ottaa, jos nyt akuutisti ei ole myyntiä?
Kannattaa! Koska kurssin jälkeen on 🙂 Harjoituksia voi soveltaa, kaikkea ei tarvitse tehdä heti, vaan ne voi vaikka tallentaa itselleen ja palata niiden pariin myöhemmin, kun aika on oikea. On parempi hioa henkilöbrändi kuntoon saman tien, vaikka ei vielä oma yritystoiminta/työ ole siinä pisteessä että myyntiä voi alkaa tehdä. Henkilöbrändin rakentamisessa nimittäin menee aikaa, mutta vahva henkilöbrändi helpottaa myyntityötä niin paljon, että siihen kannattaa panostaa. Mitä aikaisemmin aloittaa, sitä aikaisemmin saa tuloksia.

Onko pakko puhelimoida?
Ihana kysymys <3 Ei ole. Ilman luuriakin pärjää. Mutta Hanne kertoo kyllä aika perusteellisen hyvin, miksi puhelin on best… Minustakin tuli puhelinuskovainen hänen videt katsottuaan.

Jos kiinnostaa vain toinen osa-alueista, kannattaako kurssi ostaa?
Mun mielipide on, että kannattaa. Kummastakin osa-alueesta on 9 videota tehtävineen, ja vaikka ei myisi mitään tai myyntiasia ei kiinnosta (tai henkilöbrändäys), kannattaa katsoa ainakin ne videot, joissa neuvotaan hinnoittelussa, oman työn arvon määrittämisessä ja tarjousten tekemisessä. Jos taas myyntiaiheet kiinnostavat mutta henkilöbrändäys ei, tsekkaa ainakin henkilöbrändäysosion LinkedIn-vinkit, koska niistä on iloa oli oma asema työmarkkinoilla mikä tahansa.

Millainen on henkilökohtainen sparraus?
Myynninmurtajat premium -kurssi maksaa 179 € ja eroaa peruskurssista siinä, että hintaan kuuluu puolen tunnin mittainen henkilökohtainen sparraustuokio joko mun tai Hannen kanssa, aiheesta riippuen. Sparrattava valitsee itse aiheen, johon haluaa keskittyä, ja sitten me tapaamme virtuaalisesti keskeustelemaan (chät/puhelu/meili – mikä sulle parhaiten itsellesi sopii). Aiheita voivat olla esimerkiksi hinnaston läpikäynti, hissipuheen harjoitteleminen, myyntipuheluun sparraaminen, tarjouksen sparraaminen, henkilöbrändin kirkastaminen, oman somekanavan läpikäynti tuloksellisuuden näkökulmasta jne. Voin jakaa myös mahtavan banaanileipäreseptini, jos sulla ei vielä ole sitä 😉

Tsekkaa täältä tarkemmat tiedot kursseista:

Myynninmurtajat-verkkokurssi sisältää 18 luentoa, jokaiseen luentoon hyödyllisen ja käytännönläheisen lisämateriaalin, suljetun fb-ryhmän ja 3 webinaaria.

Myynninmurtajat Premium -verkkokurssi sisältää kaiken minkä edellinenkin ja henkilökohtaisen sparrauksen (30 min.).

Teemat
Poimintoja Blogista:
porin villa ja peite
Hyvinvointi

Hyvää yötä, hengitä hyvin

Mainos: Villa ja Peite Pitkäaikaisimmat seuraajat ehkä muistavat sen kerran, kun toin 60 kiloa lampaanvilloja ja hevosenjouhia matkatavaroina Suomesta Islantiin? Ostin Helsingistä Reykjavikiin bisnesluokan paluulipun,

Lue lisää »
Yleinen

Siilin ja ketun kesärakkaus

Tämä meidän Suomen kesälomamme ei ole ollut kamalan pitkä, mutta sitäkin upeampi. Kaksiviikkoiseen on tiivistynyt niin valtavan paljon kaikkea hyvää, että siitä riittää muisteltavaa todella

Lue lisää »

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2024 © Satu Rämö