Täydelliset alusvaatteet eivät tunnu miltään

Kaupallinen yhteistyö: Pierre Robert ja Babler

Mukavuus vai ulkonäkö edellä? No ihan on hassu kysymys. Tottakai molemmat. Se mikä tuntuu hyvältä, tekee onnelliseksi. Ja onnellisuus näyttää hyvältä. Ja täytyy kyllä kehaista omaa puolisoa jälleen kerran: miten upeita näistä kuvista tulikaan! Happy-happy.

mukavat alusvaatteet kokemuksia

Suhteeni alusvaatteisiin on sama kuin elämään yleensä. Suosin mukavaa, käytännönläheistä, minulle sopivaa, hyväntuntuista  ja sellaista, joka tekee hyvin muillekin. Kun on itse mahdollisimman onnellinen ja tyytyväinen niihin asioihin, joihin voi vaikuttaa, eivät ne asiat, joihin ei voi vaikuttaa, purista mieltä (tai pakaraa, hahaa) niin paljon.  Silloin peilistä katsoo omiin valintoihini tyytyväinen minä.

alusvaatteet mikrokuitu
pierre robert alusvaatteet saumattomat

Onnellisuus ei tietenkään kumpua pelkästään hyvin istuvista pikkareista. Mutta kyllä ne silti hitsin mukavilta tuntuvat!

Norjalaisen Pierre Robertin alusvaatemalliston pikkuhousut ovat saumattomasti sanoen ihania. Vaihtoehtoja on paljon: saumattomat alusvaatteet, puuvillaiset, ohuet, matala- ja korkeavyötäröiset. Tässä niistä muutamat lempparini.

alusvaate testi naisten alusvaattet

Luomupuuvillaiset bokserit istuvat hyvin, kiitos pehmeän ja joustavan vyötärönauhan. Nämä on valmistettu ohuesta GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta.  GOTS on luomutekstiilien sertifiointijärjestelmä, joka määrittelee tiukat ympäristö- ja sosiaaliset kriteerit raaka-aineen viljelystä tuotteen viimeistelyvaiheeseen. Mukavat ja hengittävät päällä.

saumattomat alusvaatteet

Korkeavyötäröiset mikrokuitupikkarit on valmistettu ohuesta ja pehmeästä mikrokuidusta, joka joustaa kahteen eri suuntaan. Saumattomat alusvaatteet istuvat kuin toinen iho. Mikrokuitu siirtää kosteuden pois iholta, minkä takia nämä pikkarit ovat erityisen passelit urheillessa ja ulkona liikkuessa. Housut pysyvät älyttömän hyvin paikallaan ja saumattomat reunat viimeistelevät hyvän tuntuman.  Ovat ihanat, koska ovat lähes olemattomat.

pierre robert alusvaatteet kokemuksia mikrokuitu

Muistan kyllä 1990-luvun, mutta en halua palata sinne. Kirkaskuosiset pitsihörhelörintsikat, joissa on muhkeat push-up-tyynyt? Joskus 18-vuotiaana se tuntui hauskalta idealta – mutta epämukavalta päällä. Nykyään vähemmän totisesti on enemmän.  Yksinkertainen istuvuus on kaunista eikä sen tarvitse olla kallista. Reilun kahdenkymmenen euron kaarituettomat mikrokuiturintaliivit istuvat napakasti, näissä ei tursu eikä purista. Tykkään, että olkaimet saa halutessaan takaa ristiin. Helppo pestä, eivätkä nämä kaarituettomina tarvitse edes pesupussia.

saumattomat alusvaatteet pierre robert

Alusvaatteita käytetään joka päivä ja niitä pestään usein – ne eivät mitenkään kestä hyvänä ikuisesti. Alusvaatteiden käyttöikää ei voi parhaalla hoidollakaan pidentää moniin vuosiin, ja siksi materiaalit ovat alusvaatteiden vastuullisuudessa  erityisen keskeisiä valintoja. Pierre Robert käyttää puuvilla-alusvaatteissa sertifioitua luomupuuvillaa ja mikrokuituvaatteiden osalta yritys on luvannut ensi vuonna  siirtyvä kokonaan kierrätettyyn mikrokuituun, jota käytetään nyt jo brändin sporttimallistossa. Hieno homma!

naisten alusvaatteet kokemuksia

Alusvaatteiden muita vaatteita nopeampaan kiertoon vaikuttaa tietysti myös se, että ihmisen vartalo muuttuu vuosien myötä ja samalla myös alusvaatteiden koko- ja mallitarpeet. Itse uusin alusvaatteeni kertarysäyksellä kerran vuodessa. Kokeilen ja testaan ja jos joku lemppari löytyy, teen hyvän valinnan ja ostan suosikkejani kerralla useammat. Pierre Robertin pikkareista kokovalintani on M ja noista kaarituettomissa liiveissä ympäryysmitta 70 (niiden kuuluu olla napakat ja käyttö aloittaa sieltä ensimmäisestä hakasesta) ja kuppikoko B.

naisten alusvaatteet kokemuksia

Maailmassa on pikkuhousujen lisäksi vino pino muitakin asioita, joiden tietää olevan hyvin juuri silloin, kun niiden olemassaoloa ei huomaa. Esimerkiksi nämä – ja listaa saa ilman muuta jatkaa!

Silmäripset. Sadat karvat aivan silmiemme ympärillä – ja kun niistä yksikin tipahtaa silmään…

Hengitysilma on niin hyvää niin kauan kun siihen ei tule kiinnittäneeksi mitään huomiota.

Oven sarana on nerokas keksintö äänettömänä ja huomaamattomana.

Verottaja. Mitä harvemmin tulee postia, sen parempi.

Kännykän muistin riittävyys. Silloin on hyvä, kun ei tarvitse kysyä itseltään, että mahtuukohan tämä video vielä! 

Tyytyväisyys omaan itseen. Se alkaa kyseenalaistua silloin, kun tyytyväisyyttä alkaa tietoisesti kytätä ja tarkkailla. 

mikrokuitualusvaattet kokemuksia
mukavat alusvaatteet kokemuksia pierre robert

Iloisena kesänaloitusetuna olisi tarjolla alekoodi BETTERCHOICES, jolla saa 20 %:n alennuksen Pierre Robertin verkkokaupassa. Saumattomat alusvaatteet, merinovillavaatteet tai uudet sporttikuteet – alekoodi käy kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Koodi on voimassa kesäkuun 2020 loppuun saakka.

Pierre Robertin alusvaatteita saa helposti hankittua päivittäistavaraostosten yhteydessä esimerkiksi isommista ruokakaupoista ja tavarataloista. Brändin omassa verkkokaupassa on alusvaatteiden lisäksi laaja valikoima myös muita yrityksen tuotteita, kuten merinovillavaatteita ja urheilukuteita. 

alusvaatteet testissä

Ja loppuun vielä yksi viisaus. Vaikka käyttäisit pelkästään hyvin hengittäviä ja supermukavia luomupuuvillapikkareita, älä käytä öisin. Kovasti fanittamani Anna-Leena Härkösen vuosien takaisesta kolumnista on piirtynyt tajuntaan vahvana muistijälkenä tämä erinomainen neuvo:

Ja hyvät tytöt, nukkukaa yönne ilman alushousuja. Tavaran täytyy saada välillä hengittää vapaasti.

Terveisiä Pallomerestä, 2004

.

Kuvat: Björgvin Hilmarsson

Teemat
Poimintoja Blogista:
true crime äänikirjat
Kirjat

Toisen rikos on toisen viihdettä?

Mainos: Storytel Suhteeni true crime -genreen on hankala. Onhan siinä vähän puolilikainen fiilis, kun todellisen ihmisen murhasta tehdään toiselle ihmiselle viihdettä. Onko alhaista pysähtyä onnettomuuspaikalle

Lue lisää »
Yleinen

Onnistunut perheloma. Case: Kalifornia

Vähän aikaa sitten pallottelin ajatuksella perheiden yhteisestä lomasta. No siinähän kävi niin, että päädyin sellaiselle lomalle tällä viikolla ihan sattumalta. Saavuimme Kaliforniaan edellisviikon tiistaina. Los

Lue lisää »
Yleinen

Purjehtimaan lasten kanssa

Tiedättekö mitä? En ole ikinä purjehtinut ja maastohiihtänyt vain kerran (tämä unohtumaton matka Landmannalaugariin). Joten kai ihan luonnollista, että lähdemme viikonloppuna viikoksi purjehtimaan Hornstrandiriin eli

Lue lisää »

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2024 © Satu Rämö