Unelmaduunarin tilipäivä – tilaa ulkomaille

Hiiohei, hiljentyneeseen arkeen. Minulla on täällä blogin drafteissa juttu korona-arjesta Islannissa, mutta se ei ole ihan vielä valmis. Tuuttaan eetteriin nyt ensin tämän kirjapostauksen, koska niin moni kanssaulkosuomalainen on kysellyt, voiko keväällä ilmestynyttä, minun ja Hanne Valtarin kirjoittamaa Unelmaduunarin tilipäivää ostaa ulkomaille. Verkkokirjakaupat kun eivät ole kovin innostuneita lähettämään Suomen rajojen ulkopuolelle. Mutta hei: nyt voi! Hankin nimittäin laatikollisen Unelmaduunarin tilipäivä -kirjoja tänne Islantiin ulkomailla asuvia perinteisen kirjaformaatin ystäviä varten. Lähetys saapui muutama päivä sitten.

Unelmaduunarin tilipäivä tilaa ulkomaille

Hinta 35 € sisältää omistuskirjoituksen ja postikulut minne tahansa. Saa tilata lahjaksikin, tietysti. Tilaus onnistuu laittamalla meiliä satu (ät) satu (piste) is. Vaihdetaan sähköpostitse maksu- ja osoitetietoja.

3 Comments

 • Eevastiina

  Luin kirjan jo ”aikaa sitten” eli varmaan heti, kun se tuli luettavaksi Storytelliin. Oli muuten tosi hyvä kirja eli kiitos siitä!
  Tykkäsin erityisesti siitä, että laitoitte itsenne likoon eli kerroitte rehellisesti palkkioistanne, periaatteistanne ym. On tylsää
  lukea vain teorian tasolla tällaisista asioista. Ihanaa, että avasitte asioita niin konkreettisesti!

  • Satu Rämö

   Kiitos Eevastiina! Tämä oli tosi mukava palaute, koska just toi käytännönläheisyys oli meille tärkeä tavoite. Ja jos ei itse kerro itestään mitään, on aika vaikea neuvoa toisiakaan tai jakaa tietoa. 🙂

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *