Lasten ulkovaatteet kuukausimaksulla – rakastan!

Kaupallinen yhteistyö: Reima

Mitäpä jos lasten ulkovaatteet saisi kuukausimaksulla, ilman hikisiä shoppailusessioita ja loputonta materiaalien, vedenkestävyysmerkintöjen ja ulkohousuvertailujen upottavaa suota? Sanon, että kyllä kiitos mulle heti sellainen. Joskus tulee eteen palvelu, jonka tiedän haluavani heti. Tämä juttu kuului siihen mappiin.

reima lastenvaatteet kk maksu

Reima kehitti viime vuonna kuukausimaksullisen lastenvaatepalvelun. Olin mukana testiryhmässä vuoden ajan ja kyllä ei ole kausivaatteiden hankkiminen ole koskaan aikaisemmin ollut niin helppoa. Pim! Tuli sähköpostia, jossa ilmoitettiin, että nyt olisi aika tilata syysvaatteet. Klik vaan ja tilaus sisään. Muutaman kuukauden päästä olikin jo talvivaatesesonki ovella – ja meillä kerrankin oikeanlaiset vaatteet eteisessä ajoissa. Tässä lapsille oikeat vaatteet, tilaa nyt, toimitus pian. Klik, klik, valitsin koot ja värin ja tilaus lähti kotiini mutta minun tarvinnut lähteä yhtään minnekään. Kaikkein vähiten kiertelemään vaatekauppoja. Ja katsokaas vaikka esimerkiksi tätä talvivaatepaketin sisältöä, ihan nappivalinnat! Lapset ovat käyttäneet koko talven näitä haalareita, takkia, housuja ja hanskoja, ihan joka säässä eikä ole tullut kylmä tai märkä.

Kevään Reima Kitissä valitsin kuopukselle haalarit ja esikoiselle takki&housu-yhdistelmän sekä molemmille kengät. Kokoja riitti 140 senttiin asti, eli esikoisella menee nyt viimeinen lasten ulkovaatteet kuukausimaksulla -kausi, ellei Reima lisää isompia kokoja Reima Kitiin. Toivon, että lisää!

reima kausivaatteet

Minua ei siis yhtään kiinnosta vaatteiden ostaminen. Ei itselleni (oli kauhean kätevää silloin kun omisti itse vaatekaupan, sieltä valitsin sopivat ja kassan kautta kassiin omalla työvuorolla) eikä lapsille. Ja kun ne kaudet vielä vaihtuvat ihan koko ajan. Yhtäkkiä onkin talvi ja eteisessä on vain välikausihaalari ja kumisaappaat. Varastosta löytyisi ehkä viimevuotinen talvihaalari, mutta kappas, siinä onkin lahkeet nousseet puoleen pohkeeseen. 

Kaltaiselleni eijjaksa, ei kiinnosta -ihmiselle lasten ulkovaatteet kuukausimaksulla toimittava palvelu, joka lupaa toimittaa kauteen sopivat ja lapsen kokoon sopivat releet kotiovelle ja hoitaa pieneksi jääneet vaatteet kiertoon, iskee isoon mielihyvähermoon. Lapset oikean kokoisissa ja säähän sopivissa vaatteissa on rentouttava näky. Koin tämän palvelun jopa sen arvoiseksi, että tilasin nämä kamat ensin äitini luokse Suomeen, josta sitten työreissullani noudin paketin tai pyysin äitiä lähettämään ne postitse meille Islantiin. Ottakaa vaikka kaikki rahani, kunhan vain huolehditte tästä asiasta puolestani. Kiitos.

Reima kausivaatteet kuukausimaksulla

Mitä tämä huvi maksaa? Lasten ulkovaatteet kuukausimaksulla -palvelu ei ole edes kamalan kallis. Alle neljällä kympillä kuussa saa kaikki vuoden aikana tarvittavat lasten ulkovaatteet (haalarit tai takki&housut, hanskat ja pipo) ja samalla voi valita pakettiin kengät (valitsin Pampulalle joka kerta, koska edelliset jäivät muutamassa kuukaudessa pieniksi) ja esimerkiksi sadevaatteita. Vuoden aikana kertyy maksettavaa reilu 400 euroa. Neljä hunttia on tietenkin aika paljon rahaa. Mutta lasten ulkovaatteet, sellaiset millä täällä pohjoisenkin sääolosuhteissa pärjää, ovat hintavia ja voi olla, että ne saisi halvemmallakin.

lasten ulkovaatteet kuukausimaksulla

Jos etsii käytettyjä Reimoja kirppiksiltä, saattaisi varmasti löytää hyvät haalarit ja takit edullisemmin. Uutena ostavaakin voisi onnistaa, sillä erilaisilla myymälöillä on silloin tällöin alekamppiksia. Mutta kun en vaan jaksa kytätä tarjouksia. Reima Kit ei luultavasti ole se kaikkein edullisin tapa hankkia lasten kausivaatteet, mutta yksi helpoimmista se on.

Olen sellaisessa elämänvaiheessa, että minua ei todellakaan haittaa maksaa vuoden aikana muutamaa kymppiä enemmän lasten ulkovaatteista, jos se poistaa sen lastenvaatesäädön omasta arjesta. On kiva juttu, että Reima Kitissä myös kierrätys on tehty helpommaksi.

reima lasten ulkovaatteet palveluna kuukausimaksu

Reiman vaatteet kestävät eli niiden jälleenmyyntiarvo on aika hyvä. Jos facebook-kirppikset eivät hotsita (nostin jo käden ilmaan), kannattaa hyödyntää pakettilähetyksen mukana tuleva kierrätyspussi*, jolla voi palauttaa pieneksi jääneet vaatteet myyntiin. Myyntituotot kilahtavat omalle tilille sitten, kun joku MUU KUIN MINÄ ITSE  on myynyt ne. Ihanan helppoa, totta tosiaan.  

reima lastenvaatteet palveluna kuukausimaksulla

Kuinka fanitankaan ajatusta vaihtoehtoiskustannus. Vaihtoehtoiskustannus tarkoittaa siis sitä, että jos valitsen jonkun asian, valitsen samalla pois jonkin toisen asian, koska kahta asiaa voi harvemmin tehdä tai saada yhtä aikaa. Jos menen aamupäiväksi vaatekauppaan, vaihtoehtoiskustannukseni on se, että minulla on aikaa kolmisen tuntia vähemmän tehdä töitä. Kolme tuntia tehokasta työaikaa tarkoittaa noin 300 euron myyntilaskutusta. Jos kaupassa olisi ollut ale ja olisin säästänyt vaatehankinnoissa 40 euroa, shoppailupäivän vaihtoehtoiskustannus on siis 260 euroa. Olen siis ihan rahankin kannalta mieluummin töissä – ja vaatteet saapuvat kotiini. 
Eikä vaihtoehtoiskustannus tarkoita aina vain rahaa – se voi olla myös perheaikaa. Lähden mieluummin lauantaina iltapäivällä lasten kanssa hiihtämään kuin vaatekauppaan sovittelemaan.

reima lastenvaatteet kuukausimaksulla

Lasten ulkovaatteet tulevat kotiin kuukausimaksulla ja minä saan niiden vaatteiden lisäksi sujuvamman arjen. Sujuvan arjen avain on siinä, että luokittelee paitsi ne asiat, mitä on ehdottomasti saatava itse tehdä, myös ne asiat, joita ei ole pakko tehdä itse vaan jotka hoituvat paremmin jonkun muun tekemänä. Meillä on kaikilla erilaisia preferenssejä.  Sitä voi tykätä lastenvaatteiden vertailusta, työnteosta, polttopallosta, kalastuksesta, lukemisesta tai vaikka ilmajoogasta. Täytyy vain selvittää itselleen, mitkä asiat on pakko tehdä itse ja mitä tykkää tehdä itse ja hankkiutua niistä muista eroon. Niitä asioita, joista pitää, kannattaa lisätä omaan arkeen. Ja ne asiat, joista ei pidä, pitää pystyä mahdollisuuksien mukaan joko jättää tekemättä tai ulkoistaa. 

reima lasten ulkovaatteet kuukausimaksulla

Reiman kuukausimaksullista lastenvaatepalvelua testattiin viime vuosi. Miten siistiä, että sitä päätettiin jatkaa! Palautetta tuli kuulemma paljon ja palvelulle tuntui olevan kysyntää. Pienen viilauksen jälkeen tätä ruuhkavuosikeksintöä kehitettiin eteenpäin ja nyt se on lanseerattu koko Suomeen nimellä Reima Kit. Jea!

Jos lasten kausivaatteiden ulkoistaminen ja väljempi eteinen kiinnostelee, Reima Kitin voi tilata täältä.

*) Reima Kitin mukana tulee ohjeet Emmyn käyttöön, vaatteiden lähetykseen ja koodin, jolla saa sen ilmaisen toimituksen Emmylle.

Kuvat Björgvin Hilmarsson

Teemat
Poimintoja Blogista:
Yleinen

Matkailuautoarkea Uudessa-Seelannissa

Huomenna maailmanympärimatkamme kääntyy kotia kohti. Uudesta-Seelannista on Islantiin matkaa 16 700 kilometriä. Samoalta etäisyys on enää 13 400 kilometriä. Eli olemme käytännössä jo kotimatkalla! Kysyin

Lue lisää »
Yleinen

Pikaiset ohjeet seuramatkalle

Ihan tämmöinen pikkuinen pikapäivitys myöhäisiltaan. Tämmöisillä viikonmittaisilla akkaretkillä oppii yllättävän paljon kaikenlaista. Sellaisia käytännön  seuramatkaohjeita, joista voi ottaa vinkkiä ihan tavalliseen arkeen. Olkaapas hyvät! Huonekaverin

Lue lisää »

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2024 © Satu Rämö