Ensimmäistä kertaa yllätysmatkalle

Hupsista, mutta nyt tämä mimmi saatiin yllätettyä! Islantilainen anoppini täyttää tänä vuonna pyöreitä vuosia, hänestä tulee syyskuussa 80-kymppinen. Juhlavuoden kunniaksi hän oli järjestänyt itselleen, kaikille kolmelle lapselleen ja lapsenlapsilleen kunnon yllätyksen. Hän oli ostanut koko porukalle matkan Kanarialle. Ja lähtö on siis huomenna. Huomenna!

Myyntipuhe oli lyhyt ja ytimekäs: viikko yhdessäoloa auringossa, kivassa hotellissa ja kävelyretkiä halukkaille. Mitä niitä rahoja säästelemään tai aikatauluilla stressaamaan, kun voi tehdä jotain hauskaa yhdessä tärkeimpien ihmisten kanssa! Ooh, miten mahtavaa. Tässä on sellaista elämänasennetta, josta toivon saavani palasen joskus itsellenikin. Joten ei kai tässä muuta, kuin että bikinit laukkuun ja lentokentällä nähdään. Hyvää reissua!

2 Comments

  • Riina

    Kiva juttu! 😀 Mainiota matkaa!!

    Kiitos tuoreesta teoksestasi, Ylläksen latuvinkeistä ja Japanin-matkan postauksistasi! Ajateltavaa, keskusteltavaa, käyttökelpoisia vinkkejä takataskuun sekä nojatuolimatkailuun ainesta 💜 Ellei ole iso vaiva, kiitos jos linkkaat Japanin-matkan juttusi…mielelläni kurkkaisin ne uudelleen läpi, mutten tiedä, löydänkö blogimuuton jälkeen…

    • Satu Rämö

      Kiitos! Käyn lisäämässä Japanin-reissupostaukset tuonne oikeaan paikkaan valikkoon; kohta pitäisi klikkailemalla löytyä (matkat -> Japani)

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *