Ensimmäistä kertaa yllätysmatkalle

Hupsista, mutta nyt tämä mimmi saatiin yllätettyä! Islantilainen anoppini täyttää tänä vuonna pyöreitä vuosia, hänestä tulee syyskuussa 80-kymppinen. Juhlavuoden kunniaksi hän oli järjestänyt itselleen, kaikille kolmelle lapselleen ja lapsenlapsilleen kunnon yllätyksen. Hän oli ostanut koko porukalle matkan Kanarialle. Ja lähtö on siis huomenna. Huomenna!

Myyntipuhe oli lyhyt ja ytimekäs: viikko yhdessäoloa auringossa, kivassa hotellissa ja kävelyretkiä halukkaille. Mitä niitä rahoja säästelemään tai aikatauluilla stressaamaan, kun voi tehdä jotain hauskaa yhdessä tärkeimpien ihmisten kanssa! Ooh, miten mahtavaa. Tässä on sellaista elämänasennetta, josta toivon saavani palasen joskus itsellenikin. Joten ei kai tässä muuta, kuin että bikinit laukkuun ja lentokentällä nähdään. Hyvää reissua!

Aiheet

Näitä luetaan

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2024 © Satu Rämö