Satu.is täällä moi!

Moikka! Iloisesti tervetuloa tänne uuteen osoitteeseeni satu.is. Tämä on siis meikätallaajan uusi sivusto, jossa jatkuu sama meno kuin aikaisemminkin. Pidin Salamatkustaja-nimistä blogia yli kymmenen vuotta. Säilytin vanhan materiaalin ja siirsin sen kaiken tälle sivustolle. Halusin uuden sivuston, koska halusin ennen kaikkea järkevämmät valikot, eikä niitä pystynyt vanhaan pohjaan sorvaamaan. Halusin, että tälle sivustolle tulevat löytävät heti sen, mitä tulivat hakemaan. Halusin, että saan itsekin kaiken sisällön parempaan järjestykseen, johdonmukaisemmaksi ja helpommaksi täydentää. Halusin, että täällä näyttää minulta. Sen takia vaihdoin blogin nimenkin.

Satu Rämö blogi yritys kirjat
Tästä näin, eteenpäin. Kuva: Björgvin Hilmarsson

Tämä on vielä vähän raakile. Niin kutsutussa beta-vaiheessa. En ole vielä ehtinyt laputtaa sisältöä oikeisiin kategorioihin, mutta teen sitä vähitellen ja pikkuhiljaa. Lupaan, että valikot alkavat toimia kunnolla ennen kuin vuoden 2020 rairuohoa aletaan kasvattaa. Rai-rai! Valikoista näkee kuitenkin yhdellä silmäyksellä blogini sisällön. Parin tuhannen jutun seasta on helpompi alkaa etsiä toivomaansa juttua, kun ylipäätään on valikko. Niih!

Tein itsestäni tälle sivustolle kunnollisen esittelyn itsestäni. Kerron tarkemmin kirjoittamistani kirjoista, viestinnän työprojekteistani, puhekeikoistani & mentoroinnista sekä kaupallisista yhteistöistä somekanavissani.

Mitäs tuumaat uudesta ulkoasusta, nimestä ja käyttöliittymästä? Olisi ihan timanttista kuulla kehuja (tietysti!) mutta etenkin kehityskohteita. Jos joku ominaisuus ottaa pattiin, kerro! Yritän parhaani mukaan tehdä asialle jotain.

Sitä paitsi. Satu is neljäkymmentä! On lähes runollista, että noin pari tuhatta kirjoittamaani juttua siirrettiin vanhalta sivustoltani tänne uudelle sivustolleni juuri sinä päivänä kun täytin nelkyt. Aihetta juhlaan!

3 Comments

 • mk

  Mukavan kevyt ulkonäöltään ja käytettävyydeltään. 🙂 Satu nimenä kiva ja osoitteena satu.is helpompi kirjoittaa kuin vanha ja hauska. Niille joille lukeminen on hankalaa olisi helpompi jos teksti tasataan vasempaan laitaan, kannattaa ehkä kokeilla miltä sivut silloin näyttävät?

  • Satu Rämö

   Kiitos! Totta muuten, tuo vasempaan laitaan tasaaminen voisi olla hyvä idea. Vaikuttaisi silmälle helpommalta myös mobiilissa.

 • Kommentit

  Vanhalta sivustolta siirtyivät kyllä postaukset, mutta vain osa kommenteista. Harmi. Niitä kommentteja ja sinun vastauksiasi niihin oli myös kiva lukea.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *