Olohuoneen kaunis seinä

Ihan sellaisella pienellä yksityiskohta-asialla olen tänään liikeellä. Pieni huomionosoitus seinällemme. Tämä tuskien ja venyneiden aikataulujen remontti on edelleen vähän sieltä ja täältä kesken, mutta olohuoneen seinä on nyt niin erityisen nätti, että siitä piti ottaa ei vain yksi vaan kaksi valokuvaa. 

Vou, siinä se nyt siis on. Seinä, jota tekee mieli katsoa vailla pienintäkään taka-ajatusta siitä, että tuollekin asialle pitäisi vielä tehdä jotain. Ei tartte tehdä enää mitään. Se on maalattu, kirjahyllytetty ja seinälle saatiin ensimmäinen remontinjälkeinen taulu. Valitsimme puolison kanssa yhden Islannin suosikkimaisemistamme ja tilasimme sen kankaalle. Kuva ripustettiin paikalleen tänään aamulla.
Se on niin nätti. Koska se on niin valmis.
Remonttijuttuja lötyy lisää täältä:
Aiheet

Näitä luetaan

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2023 © Satu Rämö