Olohuoneen kaunis seinä

Ihan sellaisella pienellä yksityiskohta-asialla olen tänään liikeellä. Pieni huomionosoitus seinällemme. Tämä tuskien ja venyneiden aikataulujen remontti on edelleen vähän sieltä ja täältä kesken, mutta olohuoneen seinä on nyt niin erityisen nätti, että siitä piti ottaa ei vain yksi vaan kaksi valokuvaa. 

Vou, siinä se nyt siis on. Seinä, jota tekee mieli katsoa vailla pienintäkään taka-ajatusta siitä, että tuollekin asialle pitäisi vielä tehdä jotain. Ei tartte tehdä enää mitään. Se on maalattu, kirjahyllytetty ja seinälle saatiin ensimmäinen remontinjälkeinen taulu. Valitsimme puolison kanssa yhden Islannin suosikkimaisemistamme ja tilasimme sen kankaalle. Kuva ripustettiin paikalleen tänään aamulla.
Se on niin nätti. Koska se on niin valmis.
Remonttijuttuja lötyy lisää täältä:
Teemat
Poimintoja Blogista:
Yleinen

Ahkeraa syntymäpäivää minulle

Tättärää, minulla on tänään syntymäpäivät! Täytän 39. Melkein nelkyt. Melko melkoista. Ihanaa!  Vielä yhdet juhlat tähän pikkujoulujen, vuosijuhlien, itsenäisyyspäivän, joulun, välipäivien, uudenvuodenbileiden ja loppiaisen hännille. 

Lue lisää »

Kengästä kukkaruukku

Asumme keskustassa, parin korttelin päässä Reykjavíkin Manskusta eli pääkatu Laugavegurista. Talomme ohi kävelee päivittäin paljon turisteja. Joka päivä jengiä kameroineen pysähtyy rappusten eteen zoomailemaan kukka”ruukkujamme”.

Lue lisää »

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2024 © Satu Rämö