Jouluinen muumipiparkakkutalo

Koska joulu lähenee, kaivoin muistojeni mureista arkistoista nämä muutaman vuoden takaiset piparkakkutalokuvat. Ajatuksenahan oli siis tehdä muottien avulla muumitalo myynninedistämistarpeisiin. Myimme piparimuotteja suomalaisen designin myymälässä ja ajattelin että jos väsäisin yhden malliksi kaupan hyllylle (myynninedistämisseikkailun muumien joulupipartalosta  voi lukea täältä).

Ihan mielenkiintoinen idea!

Jos joku miettii, kauanko meidän kotiremontti vielä kestää, niin aika kauan. Koska teemme pääosin kaiken itse. Tai siis – ehhehh – mieheni tekee. Ollaan sovittu, etten minä koske mihinkään, mistä jää pysyvä jälki.

Oletteko kuulleet avaruudellisesta hahmotuskyvystä? No minä en oikein koskaan ole ymmärtänyt, mitä se tarkoittaa.

Voi muumipeikko rukkaa. Korvat kärysivät eikä hän mahdu edes ovesta sisään.

Pikku-Myy on tainnut nyt suosia ulkomaalaisen sidevalmistajan tuotteita. Aijjai.

Ostin sellaisia pursotettavia, sokerista valmistettuja piparkakkuvärejäkin. Jokin saattoi mennä hetkellisesti vähän pieleen,  koska ei tästä nyt ihan samanlainen tarjoiluehdotus tullut kuin pakkauksen valokuvassa. Näistä pursotettavista koristeväreistä on muuten ollut lähiaikoina muutamia kaupallisia yhteistyöpostauksia blogeissa. Minäkin ilmoittauduin halukkaaksi mainoskampanjaan, mutta en sitten tullut valituksi. Kumma juttu.
Tehkää toki perässä. Ja tsemppiä koristelujuttuihin!

9 Comments

 • Susanna

  Tein ohjeen mukaan piparkakkulinnan mutta lopputulos ei todellakaan näytä kuin kuvassa. Vieraat tosin ovat tuostakin röttelöstä tykänneet mutta omasta mielestä se on vain epäonnistunut Ensi vuonna uudestaan 😊

 • Mintze

  Mun viimevuotinen muumipiparkakku oli yhtä hieno, kuin tuo sinun tekemä 👍🏻😃
  Valitettavasti ilmankostuttajan vaikutus teki siitä aika nopeasti Muumilaaksoon kaltevan tornin, mutta lapset tykkäsi 😃

 • KatjaS

  Niin ihana talo, on ainakin persoonallinen! Ei kuitenkaan ehkä sateenpitävä. Myös minä olen tehnyt vastaavia tuotoksia. Mulla on mielessä aina jotain upeita visioita joita lähden innoissani rakentelemaan ja menestys ei aina ole ollut ihan taattua. Pipariluomusten lisäksi olen kunnostautunut myös erilaisten teemojen ympärille kasattujen synttärikakkujen tekemiseen. Ikimuistoisin taitaa olla Posti Paten auto joka on siis sellainen laatikkomallinen paku. Jotenkin se mun kakku levahti takaosasta ja auto muistutti enemmäkin kuplavolkkaria kun pakettiautoa… Tai Myyrä teeman (Zdeněk Milerin Myyrä) kärpässienikakku joka kellahti kumoon koska yläosa oli liian painava :)Mutta hei,lapset yleensä arvostavat jo sitä, että on edes yrittänyt.

 • Anonyymi

  Viitaten edelliseen postaukseesi, eikö tässä olisi oivaa myynninedistämismateriaalia putiikkiinne!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *