Kesän 2019 islanninhevosretket ovat myynnissä

Iha-haa, että nämä ensi kesän islanninhevosmatkat ovat nyt vihdoin myynnissä. Tässäpä siis lyhyet infot ensi kesän hevosreissuista ja tiedot tämänhetkisestä varaustilanteesta. Tarkemmat tiedot löytyvät Saga-Matkojen sivuilta. Olen kirjoittanut matkakuvaukset itse, eli jos kaipaat tarkennusta tai tekee mieli kysellä jotain muuta, niin minulle saa ilman muuta laittaa viestiä meilissä, facessa, instassa tai täällä blogissa.


Tilanne helmikuussa 2019: muutama paikka jäljellä.

Tällä reissulla ratsastamme, mutta teemme myös paljon muuta. Ohjelmassa on uimalakäyntejä eli kuumissa vesissä rentoutumista, kävelyjä vuoristossa ja tulivuorimaisemissa, vesiputouksella pällistelyä, islantilaista maatilameininkiä ja tietysti myös niistä islanninhevosvaelluksia. Tällä reissulla on mahdollista jakaantua ratsastusretkillä kahteen eritasoiseen ryhmään, eli mukaan voi tulla vasta-alkaja kuin kokentutkin. Tälle matkalle voi muuten ihan  hyvin tulla lapsenkin kanssa (hinta tosin on sama, lapsialennuksia ei valitettavasti ole). Hinta 2 159 €.


Tilanne helmikuussa 2019: muutama paikka jäljellä.

No tällä matkalla ei sitten muuta tehdäkään kuin ratsasteta ja mahdollisimman lujaa. Mutta ei ihan koko aikaa tarvitse mennä neliä tai rajua tölttiä, jos ei halua, koska vapaana kulkevan hevoslauman takana tulevat pitävät vauhtin hieman hitaampana (minä olen vähän nössönä ratsastajana itse useimmiten siellä takana). Reitti on osittain uusi, eli uudestaan tulijoille osaltaan tuttuja maisemia mutta myös päiviä, jolloin mennään tuoreissa maastoissa. Yhtenä päivänä ratsastamme aivan Atlantin rantaviivalla. Yes-yes-yes! Hinta 3 030 €.
Haluatko tietää enemmän islanninhevosvaelluksesta vapaan lauman kanssa? Kirjoitin siitä Q&A-tyyppisen jutun viime kesänä.

Tilanne helmikuussa 2019: loppuunmyyty.

Kolmosreissu on sekä  hinnaltaan että ratsastusmäärältään kahden ensimmäisen välissä. Mukana ei kulje vapaata hevoslaumaa, mutta ratsastuspäivät ovat silti aika pitkiä. Satulassa keikutaan noin viisi tuntia joka päivä. Matkan huippukohta ainakin itselleni on se, kun ratsastamme kahdeksi päiväksi vuoristoon ja yövymme vuoristomajassa suuren joen ääressä. Se on maaginen paikka. 2 335 €.
 
Yritin tehdä kaikkeni karsiakseni kuluja ja olen toivonut että valuuttakurssi halpenisi huomattavasti ja hinnat laskisivat, mutta aika lailla turha toivo. Kaiken hinta nousee täällä jatkuvasti; palkat (paitsi oma, hehheh), ruoka, kuljetuskustannukset ja  etenkin lentojen hinnat (öljyn hinta on noussut reippaasti ja huomaan sen vaikuttavan lippujen hintoihin aika tavalla). Olen kuitenkin koittanut leipoa reissuihin sisään mahdollisimman paljon hyvää sisältöä (voi miten kököltä tuo kuulostaa auki kirjoitettuna, pahoittelut ü), että rahalle saa myös vastinetta.
Unohtomattomia elämyksiä Islannissa, ihania hevosia, hauskoja ihmisiä ja loistavaa matkaseuraa.  Hiljaisuuden hetkiä ja hauskaa tekemistä sopivassa suhteessa. Viime kesän ja syksyn reissuista jäi minulle itsellenikin niin monta niin hyvää muistoa, että vaikka näiden matkojen tekeminen vie paljon aikaa eikä niistä jää isoja rahatukkoja omaan taskuun, olen silti edelleen halunnut näitä järjestää. Ihan kaikkia asioita kun ei voi rahassa mitata.
Hevoset ja luonnossa ratsastaminen on mulle yksi niistä. <3
Teemat
Poimintoja Blogista:
lily lolo luomiväri
Hyvinvointi

Kesänaama sanoo moi!

Mainos: Biodelly Uulalalaa, luonnonkosmetiikkasuosikissani Biodellyssä on alkanut pirtsakka kesäkampanja ja sain valita omaa nimeäni kantavan “dellypaketin”, joka sisältää kolme luonnonkosmetiikka -suosikkituotettani kivalla alennuksella. Mutta ennen

Lue lisää »

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2024 © Satu Rämö