Pikaiset ohjeet seuramatkalle

Ihan tämmöinen pikkuinen pikapäivitys myöhäisiltaan. Tämmöisillä viikonmittaisilla akkaretkillä oppii yllättävän paljon kaikenlaista. Sellaisia käytännön  seuramatkaohjeita, joista voi ottaa vinkkiä ihan tavalliseen arkeen. Olkaapas hyvät!
Huonekaverin kanssa kannattaa ihan ekaksi tehdä pierusopimus. Sovitaan, että molemmat saa ja molempien kuuluu piereskellä äänekkäästi, hartaasti ja ilman piilottelua. Eikä sitä sopimusta saa rikkoa missään olosuhteissa.

Pierua ei saa pidättää, koska silloin se nousee päähän.

Pierua ei saa pakottaa. Lopputulos on kuitenkin p*skaa.  

Kun laittaa talkkia pyllyyn (juu nou, kun paljon ratsastaa se on aika välttämätöntä), voi sitten myöhemmin iltapäivällä päästellä perunajauhoja.

Jos pieree makuupussissa, kannattaa sulkea pussin suu visusti ja avata se seuraavan kerran  ahtaassa vuoristomökissä. Sitä kutsutaan viihteeksi. Eikä kukaan huomaa, että hikiset ratsastuskengissä hautoneet sukkasi haisee kuolemalle.
Pierujututko jotain äijien hommia? Ei tod.
Teemat
Poimintoja Blogista:
Islanti

10 x matkavinkki Islantiin

Kymmenen matkavinkkiä Islantiin sen kunniaksi, että tällä viikolla tarkemmin sanoen tiistaina 25. toukokuuta meillä täällä saarella poistuu maskipakko julkisilla paikoilla. Kautta sihisevän laavasäiliön, kuinka ihanaa

Lue lisää »
Perhe ja arki

Kiipeilyseinä lapselle

Kiipeilyseinä lapselle on ollut kodissamme menestys! Esikoislapsemme sai kiipeilijäisältään 3-vuotislahjaksi boulderointiseinän omaan huoneeseensa. Jotenkin huojentavaa, että viimeistään nyt yhteisten lomien kiipeily- ja varmistuspaine on nyt

Lue lisää »

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2024 © Satu Rämö