Unelmaduunarit-podcast: Vakkarityöstä YouTube-yrittäjäksi

Damn, minusta muuten ei olisi ollut tähän. Lähtö hyvin palkatusta vakkarityöstä ja kivojen kollegojen keskeltä ja suorinta tietä yrittäjäksi some-alalle. Toteutin tämän oman yrittäjäntyöni vähän hitaammalla vaihteella. Olen kirjoittanut tätä blogia tekemisen riemusta kohta kymmenen vuotta ja vasta ihan viime vuosien aikana olen voinut alkaa kutsua tätä osa-aikatyökseni.

Blogiyhteistöiden ja bannerimainosten kautta tulee jonkin verran tuloja, mikä on mahdollistanut Salamatkustajan tekemisen osa-aikatyönä. Pystyn kirjoittamaan useammin, tekemään podcastia ja ylipäätään viettämään enemmän aikaa somessa. Tähän tilanteeseen pääsy vei vuosia, useita useita vuosia ja reilusti yli tuhat blogipostausta.
Ja sitten… Inari Fernandezilla oli hyvä ja hyvinpalkattu työ YleX:llä, monen media-alan ammattilaisen unelmatyöpaikalla. Huvikseen Inari perusti YouTube-kanavan ja huomasi samalla, että muutaman vuoden mittainen työputki saman työnantajan leivissä alkoi mietityttää. Jos sitä tekisikin jotain muuta välillä? Kuten alkaisi YouTube-Inariksi Äidin puheenvuoro -kanavalla.
“Siitä se sitten lähti.”
Ei oman yrityksen rakentaminen oman osaamisen ympärille vie aina kymmentä vuotta. Se suuri muutos voi tapahtua puolessakin vuodessa.  Kuunnelkaapas seuraava jakso, niin sieltä selviää, kuinka tässä nyt näin kävi.
PS. Jos podcast on mediana vielä vieras, tästä jutusta kerron, mikä on podcast ja miten sitä kuunnellaan. 

Aikaisemmat Unelmaduunarit-jaksot taustajuttuineen löytyvät täältä:
Aiheet

Näitä luetaan

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2023 © Satu Rämö