Unelmaduunarit-podcast: Oletko erilainen töissä ja siviilissä?

Maaret Kalliosta voi olla montaa mieltä, mutta sitä ei voi kukaan kiistää, ettäkö hän ei osaisi hommiaan. Kallio on suosittu psykoterapeutti, kysytty luennoitsija ja menestynyt kirjailija. Kallion kolumneja jaetaan somessa kuin ilmaisia ämpärejä kauppakeskuksen avajaisissa, ja hänen kirjoittamansa tietokirjat nousevat myydyimpien kirjojen listoille. Mielettömän hienosti tehty!
Kuvan otti Kaisu Jouppi.
Millainen mielikuva sinulla on Maaret Kalliosta hänen juttujensa perusteella? Entä millainen mielikuva sinulla on minusta vaikkapa tämän blogin perusteella? Minkälainen Hanne mielestäsi on?
Tämän päivän jaksossa puhumme juuri tästä: ammatillisista mielikuvista ja henkilöbrändeistä. Ensin me vertailemme toistemme työbrändejä. Hanne kertoo, millainen työbrändi minulla hänen mielestää on, ja sitten minä kerron, minkälaiseksi minä kuvittelisin Hannen hänen työjuttujensa perusteella. Sen jälkeen ääneen pääsee Maaret Kallio. Hänen kanssaan pohdimme sitä, kuinka jokainen ihminen luo omanlaisensa mielikuvan toisesta ihmisestä, mutta että onkohan se mielikuva oikea? Miten julkisessa ammatissa työskentely vaikuttaa brändiin?
Toivottavasti tykkäätte!

Aikaisemmat Unelmaduunarit-jaksot taustajuttuineen löytyvät täältä:

3 Comments

 • Anonyymi

  Kuuntelin Cheekin podcastin joka oli erittäin hyvä! Jatkoa ajatellen kuitenkin pieni kritiikki liittyen päälle puhumiseen. Itseäni alkoi häiritä todenteolla kun toisen ei annettu puhua lausetta loppuun. Päälle kommentoitiin koko ajan jotain. Jos ei asiaa, niin täytesanoja "niin", "joo", "aivan". Nämä pois niin olisi 5/5 🙂

  • Anonyymi

   Samaa olin tulossa kirjoittamaan. Kuuntelin jaksoa hetken aikaa niin että lapseni 5v kuuli myös. Ja jopa hän kommentoi että "miksi nuo keskeyttää koko ajan". Mutta mielenkiintoisia aiheita ollut ja mielenkiintoisia vieraita!!:)

  • Satu Rämö

   Tismalleen samaa mieltä. Mä otan tästä täyden syyn, koska oon just sellainen ärsyttävä keskeyttäjä myös livenä. Olin itse aika jäässä kun ei oltu pitkään aikaan äänitetty podcastia ja toi eka meni vähän nönönö mun osalta. Mutta tämmöstä se on, onneksi ei voi aina onnistua, aina varaa parantaa 😀 Onneks en "täytepuhu" noissa muissa ihan niin paljoa…

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *