Unelmaduunarit-podcast: Oletko erilainen töissä ja siviilissä?

Maaret Kalliosta voi olla montaa mieltä, mutta sitä ei voi kukaan kiistää, ettäkö hän ei osaisi hommiaan. Kallio on suosittu psykoterapeutti, kysytty luennoitsija ja menestynyt kirjailija. Kallion kolumneja jaetaan somessa kuin ilmaisia ämpärejä kauppakeskuksen avajaisissa, ja hänen kirjoittamansa tietokirjat nousevat myydyimpien kirjojen listoille. Mielettömän hienosti tehty!
Kuvan otti Kaisu Jouppi.
Millainen mielikuva sinulla on Maaret Kalliosta hänen juttujensa perusteella? Entä millainen mielikuva sinulla on minusta vaikkapa tämän blogin perusteella? Minkälainen Hanne mielestäsi on?
Tämän päivän jaksossa puhumme juuri tästä: ammatillisista mielikuvista ja henkilöbrändeistä. Ensin me vertailemme toistemme työbrändejä. Hanne kertoo, millainen työbrändi minulla hänen mielestää on, ja sitten minä kerron, minkälaiseksi minä kuvittelisin Hannen hänen työjuttujensa perusteella. Sen jälkeen ääneen pääsee Maaret Kallio. Hänen kanssaan pohdimme sitä, kuinka jokainen ihminen luo omanlaisensa mielikuvan toisesta ihmisestä, mutta että onkohan se mielikuva oikea? Miten julkisessa ammatissa työskentely vaikuttaa brändiin?
Toivottavasti tykkäätte!

Aikaisemmat Unelmaduunarit-jaksot taustajuttuineen löytyvät täältä:
Teemat
Poimintoja Blogista:
Yleinen

Liikuntaharrastukseni lyhyt historia

Liikuntaharrastukseni lyhyt historia, eli näin en tule hulluksi. Hups, Fit-lehti halusi tehdä haastattelun liikuntaharrastuksistani. Kivaa! Juttu löytyy lehden uusimmasta numerosta. Muutaman kohdan jutun sisällöstä voin

Lue lisää »

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2024 © Satu Rämö