Helppo ja nopea nutturakampaus

Nyt esittelyssä nuttura, joka on niin nopea ja helppo, että se ansaitsee ihan oman postauksensa. Tämä kampaus on siis sillä tavalla helppo, että ihminen joka ei omista edes hiustenkuivainta tai rullaharjaa, pystyy sellaisen tekemään. 

Puolisoni työpaikalla vietettiin viime viikonloppuna vuosijuhlaa. Se on täkäläinen vastine suomalaisille firmojen pikkujouluille: yhteistä hauskaa, paljon alkoholia ja ruokatarjoilu. Illalla soittaa bändi tai dj ja pikkutunneilla osa juhlijoista menee jatkoille hotellin kuumavesialtaaseen.

Joka juuttaan kerta nämä kemut ovat jotain teemapukujuhlia. Olen ehkä vähän tosikko, mutta naamiaiset kiinnostavat minua yhtä paljon kuin englantilainen jalkapallo. Tiedän, että sellaista on, mutta se tieto riittää. Asia ei herätä suuria tunteita suuntaan tai toiseen. Kaikista kivointa olisi mennä pitämään hauskaa ihan vaan omana itsenään.

Joka kerta yritän panostaa silti edes vähän. En halua olla se ainoa vakavakasvoinen, joka erottuu joukosta, koska se ei taivu pukeutumaan hassuun asuun. Tällä kertaa teemana oli 1920-luku. Vaatteiden osalta se oli helppo juttu. Verkkosukkikset ja löysävyötäröinen hame, jossa on helppo tanssia, löytyivät omasta vaatekaapista. Lainasin isokokoiset muovihelmet esikoisen vaatekomerosta. Samasta paikasta löytyi myös se tärkein: joustava hiuspanta. Hiuspanta on tämän koko lookin juju.
Googlasin juhlapäivän aamuna 1920-luvun hiustyylin ja päädyin Pupulandiaan. Jennin niksit 1920-luvun rentoon nutturakampaukseen olivat niin helpot ja selkeät, että minäkin onnistuin. Siis viidessä minuutissa!
Kampasin hiukset suoraksi ja tupeerasin niitä vähän. Laskin kuminauhapannan päähäni hiusten päälle – peilikuva muistutti etäisesti Jeesusta hikinauhassa. Sitten siirsin hiustupsu kerrallan latvat päälipuolelta kuminauhan alle. Lyhimpiä hiustupsuja kiinnitin pinneillä, mutta ilmankin olisi pärjännyt. Keko pysyi kasassa kuminauhan avulla, eli en tarvinnut tähän edes hiuslakkaa.
Niin helppo, nopea ja hauskannäköinen nuttura, että teen kyllä toiste, myös ihan tavallisiinkin juhliin!
Jennin blogista löytyy tarkemmat kuvaukset 1920-lukulaisen nutturan tekoon.
Aiheet

Näitä luetaan

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2024 © Satu Rämö