Unelmaduunarit-podcast: Cheek ja lopettamisen ajoitus

Uudet Unelmaduunarit-jaksot ovat täällä taas. Mahtavaa!  Tällä kertaa aloitamme menemällä loppuun eli mietimme sitä, milloin on oikea hetki lopettaa. Lopettaa oma firma, vaihtaa työpaikka ja häipyä uusille urille. Cheekinä tunnettu Jare Tiihonen tuli vieraaksemme kertomaan lopetusfiiliksistään ja siitä, miksi juuri nyt tuli aika tehdä jotain muuta. Miksi lopettaa silloin, kun oma työ tuottaa kaikista parhaiten? Sekin selviää, haluaisko Jare perheenlisäystä (okei, tuo on vähän klikkotsikko, myönnetään).

Hannen kanssa viime syksynä aloittamani podcast-sarja yllätti meidätkin suosiollaan. Tasaisesti pitkin talvea olemmekin saaneet ihania viestejä teiltä kuulijoilta ja blogiemme lukijoilta, joissa on kyselty uusien jaksojen perään. Aivan pian, me lupasimme. No se “pian” venähti (meistä riippumattomista syistä) kolmeen kuukauteen, mutta ei se mitään. Täällä me ja tukku upeita vieraita olemme jälleen.
Kuulijat kiittelivät kovasti vieraitamme, mutta saimme myös jonkin verran palautetta siitä, että olisi hienoa kuulla enemmän meidän podcast-emäntien omia juttuja. Niinpä nyt näiden seuraavien jaksojen ajan muutimme sisältöä siten, että aluksi me juttelemme kaksin podcast-jakson aiheesta ja vieras tulee mukaan vasta jakson toiselle puolikkaalle. Meistä on tietysti mukavaa jutella toisistamme kahdestaan, mutta mitäköhän kuulijat tykkäävät? 
Ja nyt sinne podcast-jakson pariin, se löytyy tästä. Tai voit ladata acastin sovelluksen puhelimeen ja tilata podcastimme sieltä. Näin uusi jakso tulee luuriin heti ilmestyttyään.

Aikaisemmat Unelmaduunarit-jaksot taustajuttuineen löytyvät täältä:

Kansan Sivistysrahasto myönsi apurahan Unelmaduunarit-podcastin kevään 2018 jaksoille. Kiitämme saamastamme tuesta!

Teemat
Poimintoja Blogista:
Yleinen

Reissupäivä Uudessa-Seelannissa

Thaimaassa lököttelimme kuukauden. Meininki on pikkuisen eri täällä Uuden-Seelannin suunnalla. Olemme liikkeellä joka ikinen päivä. Jos yövymme virallisella leirintäalueella, heräämme kahdeksalta – koska check-out on

Lue lisää »
Yleinen

Lastenvaate ilman kompromisseja

Kaupallinen yhteistyö: Prisma, Vimma, Nokian Neulomo ja Suomen Blogimedia Tiedätte ehkä Vimman? Se on siis se suomalainen lastenvaatemerkki, jonka kätilö Marjut Rahkola perusti oman kotinsa olohuoneessa

Lue lisää »

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2024 © Satu Rämö