Kysy mitä vaan!

Sain tuonne Amnesty-postaukseeni yhden tosi upean kommentin.

Kuule, mun on ihan pakko kertoa sulle että sun blogi on aivan järisyttävän hieno ja kirjoitat upeasti aiheesta kuin aiheesta. Olen lukenut tätä alusta asti ja olen siitä aika onnellinen. 

Vau-vau-vau! Miten hienolta tuntui lukea tuo.  Ja tuntuu edelleen ihan naurettavan ihanalta. Ja sekin vielä, että teissä lukijoissa on edelleen mukana samoja tyyppejä ihan sieltä alusta asti. Huhh. Ollaan vähän niin kuin kasvettu tässä yhdessä. Olen kuitenkin pitänyt tätä blogia jo melkein neljänneksen elämästäni. Se ei ole enää mikään ihan lyhyt aika.Kuva: Björgvin Hilmarsson
Olen joskus miettinyt, että tässä minun blogissa ei oikeastaan ole mitään kovin yksittäistä, selkeää teemaa. Ei ole vain perhejuttuja, vain matkajuttuja, vain työasioita, vain Islantia, vain kirjoja, vain kasvovoidejuttuja, vain yhteiskunnallista pohdintaa, vain hassuja päähänpistoja vaan vähän niin kuin ihan kaikkea mahdollista sekaisin. Mihinköhän blogikategoriaan tämä kaikista selkeimmin solahtaisi? Vaikea sanoa. Ei varmaan mihinkään.
Koska en ole osannut tässä blogivuosien aikana itse päättää, mikä aihe minua itseäni kiinnostaa eniten eli mistä olisi kivointa kirjoittaa, olen päättänyt jättää sen suuren päätöksen tekemättä ja kirjoittaa ihan vaan omasta elämästä, siitä kaikesta mitä siihen kuuluu. Se on varmasti just hyvä niin.
Jos olisi nyt kuitenkin päässyt käymään niin, että en olisikaan vielä jostain aiheesta kääntänyt kiveä ja tehnyt juttua, niin nyt voi kysyä! Ensimmäistä kertaa tämän blogini historiassa tämmöinen kysy mitä vaan niin minä vastaan -juttu. Kunhan palailemme tältä Länsivuonojen purjehdusreissulta ja pääsen kunnollisten nettiyhteyksien päähän, teen postauksen missä vastailen kysymyksiin. Jos kukaan ei kysy mitään, niin laitan sitten vaan nättejä kuvia mereltä.
Noh, niitä tulee joka tapauksessa.
Aiheet

Näitä luetaan

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2023 © Satu Rämö