Design-löytö: Marimekkoa siroille

Joulu on kauppiaan mielessä enää kaukainen muisto vain. Siitä ei ole jäljellä kuin arvonlisäverojen tilitys helmikuussa. Ou jeah. Joulun jälkeinen alekausikin vetelee viimeisiään. Islannissa tämä viikko viikonloppuineen on alen loppukiihdytyksen aikaa. Vasta sitten alkaa seuraava “kauppiasvuosi”, kun kevättilaukset saapuuvat, tavaroita siirrellään, hinnoitellaan ja hyllytetään.

Joka helmikuu on kovin samanlainen: viimeiset alevaatteet poistuvat rekistä yksitellen, toivotaan nopeaa kevättä että kevätmallistot myisivät hyvin ja samalla maalaillaan isommalla pensselillä syksyä ja ensi joulua. Kyllä, sanapari “ensi joulu” on esiintynyt jo aika tiheään kauppaan liittyvissä keskusteluissamme.

Koko 34. Kuva: Marimekko.

Viime vuoden lopulta jäi tämmöinen kiva mekko, rekin viimeinen viskoosimekko. Islantilaisista aika moni on keskimäärin aika pitkä ja kookas, joten ei yllätä, että usein ne viimeiset tankoon jääneet vaatekappaleet ovatkin niitä pienimpiä kokoja. Tämäkin on numeroltaan 34. Ehkä sille löytyisi koti täältä.
Nyt tuolla blogin design-alen puolella on myynnissä yksi ihana oranssinsävyinen viskoosimekko Marimekolta (koko 34). Tämän lisäksi kun pistää päälleen isot aurinkolasit ja olkalaukun, voi melkein jo kuvitella olevansa hiekkarannalla.
Lisätiedot löytyvät design-alesivulta. Eli jos kiinnostuit, klikkaa tänne ja seuraa ohjeita.
Teemat
Poimintoja Blogista:
Yleinen

Millainen perhe on normaali?

Perheisiin liittyvät tasa-arvoasiat ovat viime aikoina kiinnostelleet tavallista enemmän, etenkin siellä Suomen puolella. Vanhempainvapaauudistusjaadailun lisäksi olen tänä keväänä seurannut Jani Toivolan uuden kirjan (Kirja tyttärelleni,

Lue lisää »
Hyvinvointi

PlusTerveys: Hampaisiin muovilaminaatit

Hampaisiin muovilaminaatit ovat oman kokemukseni mukaan loistava ja edullinen keino korjata hampaiden ulkonäköä. Kirjoitin pari viikkoa sitten uusimmasta käänteestä operaatiossani hampaidenhoito. Selvisi, että syy julmetun

Lue lisää »
Yleinen

Ylläs perhelomakohteena

Odotamme juuri bussin lähtöä Kolarin juna-asemalle. Viikonmittainen talviloma suksilla on ohi. Päällimmäinen ajatus lomaviikosta on, että se oli jälleen kerran aivan mahtava. Seitsemän päivää juuri

Lue lisää »
Hyvinvointi

Yrittäjän pitkä joululoma

Nyt käytän vapauteni. Vuodenvaihteen ohjelmassa on yrittäjän pitkä loma. Tänä jouluna vietän ensimmäistä kertaa hyvin, hyvin pitkään aikaan kuukauden mittaisen joululoman. Voi vitjat, miten mahtavalta

Lue lisää »

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2024 © Satu Rämö