Unelmaduunarit: Satun ja Hannen työhuoneessa

Niin se syksy vaan meni, että Unelmaduunareiden ekan tuotantokauden viimeinen jakso ilmestyi viime viikolla. Anna Perhon aikatauluvinkkejä ja muuta arkista elämänhallintaa koskevat neuvot kiinnostivat yllättävän monia. Jakso sai nopeasti paljon kuuntelijoita. Hieno homma!

Minulle ja Hannelle jäi tämän ekan kauden jaksojen jälkeen sellainen fiilis, että mitä jos kokeilisimme nyt heti vähän lisää. Teimme pari ekstrajaksoa kuulijapalaute mielessä. Olemme nimittäin saaneet kuulijoiltamme sellaista viestiä, että meitä haluttaisiin kuulla enemmän. Kiinnostavien vieraidemme ohella monet halusivat tietää enemmän siitä, että mitä meille kuuluu.


No me päätimme ottaa haasteen vastan ja teimme pari ylimääräistä jaksoa. Näissä jaksoissa hengaamme meidän “työhuoneella”. Pälisemme siis studiossa ihan kahdestaan. Tässä tämän viikon keskustelussa paketoimme kuluneen vuoden työjutut ja jaamme karmeimmat ja kivoimmat muistomme aikaisemmista työpaikoista. Kun katsoin podcast-studion kattoon, näin siellä jälkiä eräästä kutinaa aiheuttavasta vanhasta työpaikastani Forssassa. Kerron myös, miksi vihasin työtäni raviradalla. Hanne muistelee öitä pakettiautossa ja päiviä myyntihommissa.
Olisi ihan supersiistiä kuulla, millainen fiilis teille tuli tästä. Riittääkö meillä puhuttavaa ilman vieraita? Kiinnostaako yksinään se, mitä mieltä me asioista olemme ja minkälaisia kokemuksia meillä on kaikenmoisista töistä ja työelämästä ylipäätään? Tästä pääset kuulemaan meidän yhteistä avautumisjaksoa:

Jos haluat jättää palautetta, aihetoiveita tai muuten vain avautua, voit toki jättää viestejä tänne bloginkin puolelle, mutta meillä on Unelmaduunareille myös oma Facebook-sivu, josta löytyy kootusti kaikki podcastiimme liittyvät jutut ja päivitykset.

Ehkä kiinnostuit myös näistä:
Mikä on podcast ja miten sitä kuunnellaan? Aloittavan kuuntelijan opas.
Unelmaduunarit-podcast – tästä on kyse.

Aikaisemmat jaksot:

Antti Holma ja näin löytyy luovuus

Janita Autio: Opiskelu ei ole ainoa reitti unelma-ammattiin

Ilkka Halava: Elämme ihmiskunnan jännittävintä ajanjaksoa

Jenni Rotonen: Pupulandia ja bloggaaminen työnä

Marjut Rahkola: Kotiäitivuosina perustettu lastenvaatemerkki kasvoi miljoonabisnekseksi

Jari Oinonen: Uratykki ja koti-isä kertoo, kuinka yhdistää hyvä työura ja onnellinen lapsiperhe

Maria Löfgren: Onnellisena töissä

Joonas Laurila: Pätevät vinkit motivaatioon

Elina Lepomäki: Näin paljon työstä kuuluisi saada palkkaa

Johanna Pawli: Kun jooga-harrastuksesta tuli työ

Marko Kilpi: Marko Kilpi on sekä poliisi että kirjailija

Anna Perho: Anna Perhon parhaat arjenhallintavinkit

Teemat
Poimintoja Blogista:
Kirjailijan työ

Ensi vuoden viisi kirjaani

Kaupallinen yhteistyö: Hiisi Homes Vuosi 2020 on minulle töissä – jos suunnitelmat toteutuvat – hauska vuosi: ohjelmassa on kirjan kirjoittaminen. Noh, niinhän ovat kyllä olleet

Lue lisää »
Perhe ja arki

Arkipäivä Ísafjördurissa

Niin, millaista se meidän arki on täällä Ísafjördurissa, jonne muutimme tänä syksynä? No tavallinen arkipäivä sujuu suunilleen tähän tapaan. Me aikuiset ja esikoinen heräämme aamulla

Lue lisää »
Yleinen

Islantilainen kodinonni – tilaa ulkomaille

Kirjojen tilaaminen suomalaisesta verkkokaupasta ulkomaille on keljun kallista. Harva suomenkielinen verkkokirjakauppa edes postittaa Suomen ulkopuolelle. Syykin on yksinkertainen: korkeat lähetyskulut. Islantilainen kodinonni -kirja kuten lukuisat

Lue lisää »

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2024 © Satu Rämö