Unelmaduunarit: Anna Perhon parhaat vinkit ajanhallintaan

No morjens! Olisinpa tavannut Anna Perhon ja käynyt tämän nyt podcastissamme kuullun keskustelun viisi vuotta sitten. Olisin päässyt paljon vähemmällä säädöllä viime vuodet.
Unelmaduunarit-podcastimme uusimmassa jaksossa perkaamme nimittäin aihetta, johon meistä kaikilla on kokemuksia, ja yleensä sellaisia, jotka aiheuttavat leukaperien kiristymistä ja nopeasti tiuskaistuja lyhyitä pääsanalauseita. Hitto mikä kiire! Ei viddu taas se unohtui! En kyllä ikinä ehdi tätä. Oon vähä myöhäs!
Pitäisi osata jättää hosuminen ja keskittyä kahteen asiaan: siihen mitä haluamme saada aikaan ja siihen, mikä on meille tärkeää. Sen jälkeen rasvataan kalenterit ja elämä lakkaa olemasta pelkkää työpäivästä ja to do -listasta toiseen selviytymistä.  Tässä podcast-jaksossa minä ja Hanne ja Anna laitamme likoon omat vinkkimme, ja niistä Annan neuvot ovat kyllä parhaita. Nyysin heti käyttööni muutaman Annan antamista sähköpostivinkeistä, ja uskokaa pois: työpäiväni ovat sen jälkeen sujuneet paljon seesteisimmissä tunnelmissa. 
Jos aihe kiinnostaa, niin kannattaa tämän jakson jälkeen tutustua myös Annan uusimpaan kirjaan Antisäätäjä. Se on täynnä ihanan konkreettisia vinkkejä ajanhallintaan, suunnitelmien tekemiseen ja omien arvojen perkaamiseen. Koska sillehän ihminen antaa aikansa – tai ainakin hänen kuuluisi antaa aikansa – mikä on hänelle kaikkein tärkeintä. Kuuntele podcastimme ja lue Annan kirja ja huomaa, että kun säätää vähän vähemmän, saa aikaan pikkuisen enemmän!

Jos haluat jättää palautetta, aihetoiveita tai muuten vain avautua, voit toki jättää viestejä tänne bloginkin puolelle, mutta meillä on Unelmaduunareille myös oma Facebook-sivu, josta löytyy kootusti kaikki podcastiimme liittyvät jutut ja päivitykset.
Ehkä kiinnostuit myös näistä: 
Aikaisemmat jaksot:
Teemat
Poimintoja Blogista:
Yleinen

Uusien ihmisten tapaaminen jännittää

Aivan pian on lähtö lentokentälle. Lähden hakemaan suomalaista ratsastajaryhmää. Vietämme yhdessä seuraavan viikon vauhdikkaalla issikkavaelluksella Koillis-Islannin merimaisemissa. Siellä paistaa ennusteen mukaan aurinko, ei sada eikä

Lue lisää »
kummitoiminta kokemuksia
Perhe ja arki

Kummiksi kehitysmaan lapselle – miksi?

Kaupallisessa yhteistyössä: Plan International Suomi Kummiksi kehitysmaan lapselle? Mitä hyötyä tuosta kummitoiminnasta oikein on? Kannattaako sinne asti nyt lähteä auttamaan? Saan aina välillä tällaisia kysymyksiä,

Lue lisää »

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2024 © Satu Rämö