Unelmaduunarit: Marko Kilpi ei halua valita vain yhtä työtä

Tiedätkö, mitä hyötyä rikoskirjailijan urasta on poliisinammatissa? Paljonkin! Entä onko pakko valita kahden erilaisen työuran väliltä jos ei halua? No eipä tietenkään.

Uusimman podcast-jaksomme vieraana on tämä tehokas ja tosi mukava kuopiolaismies, poliisi, kirjailija, kunnanvaltuuston jäsen ja crossfit-harrastaja Marko Kilpi.
Olen kirjoittanut Kilven hienoista dekkareista aiemmin tänne blogiini, katso vaikka tämä juttuni kirjailijan tähän asti mielestäni vaikeimmasta romaanista Kuolematon.
Siitä asti kun tutustuin Marko Kilven tuotantoon, hän on tuntunut tulevan vastaan joka paikassa: televisiossa, uutisissa, poliisin arkea käsittelevässä dokumenttisarjassa, elokuvatuotannoissa ja kolumneissa. Asiantuntijana, kirjailijana, poliisina, yksityishenkilönä. Kuinka ihmeessä hän ehtii tekemään tämän kaiken ja olemaan niin monessa mukana? Missä ihmeen välissä hän kirjoittaa kirjansa, kun vuorotyö on kuitenkin aika vaativaa, eikä poliisin ammatissa koskaan voi etukäteen tietää, millainen setti työpäivästä muotoutuu.
Kuuntele tämä podcast-jakso. Lupaan, että se laajentaa tietoisuuttasi jostain kulmasta. 
Ai niin, muistathan! Meillä on teille kuulijoille pieni kuulijalahja ääni- ja sähkökirjasovellus BookBeatilta. Saat rekisteröityessäsi koodilla unelmaduunarit kuukauden maksutonta kuuntelu- ja lukuaikaa. (Jos halut tietää lisää siitä, mikä on BookBeat, siihenkin löytyy vastaus täältä itse oman elämäni wikipediasta…)

Jos haluat jättää palautetta, aihetoiveita tai muuten vain avautua, voit toki jättää viestejä tänne bloginkin puolelle, mutta meillä on Unelmaduunareille myös oma Facebook-sivu, josta löytyy kootusti kaikki podcastiimme liittyvät jutut ja päivitykset.
Ehkä kiinnostuit myös näistä: 

Aikaisemmat jaksot:
Teemat
Poimintoja Blogista:

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2024 © Satu Rämö