Design-löytö: Marimekkoa ja R/H:ta siroille

Ihan pian on joulu – enää vähän yli kuukausi aikaa. Lähtölaskenta on alkanut jo hyvän aikaa sitten. Myymälällä käy jo kova säätö jo tohina, kun joulutilauksia saapuu, tavaroita siirrellään, hinnoitellaan ja hyllytetään. Joka marraskuu tämä on ihanan samanlaista: laatikkomeren keskellä kaaos, kova tarve löytää tilaa kaikille sisäänostetuille joulutuotteille ja taikoa jostain muutama neliömetri lisää tilaa, että asiakkaat, tuotteet ja me myyjät mahdutaan kaikki yhtä aikaa kauppaan. 
Jouluni on ollut tällä tavalla yltiökaupallinen viimeiset viisi vuotta eli sen ajan kun olemme Maaritin ja Piian kanssa pitäneet Reykjavikissa suomalaista design-myymälää. En enää oikein edes muista, miten marras- ja joulukuuta vietettiin aikaa ennen kauppiaseläämä. Oliko silloinkin aina julmettu kiire? Minä en muista, joten kertokaahan te. Eletäänkö teillä muillakin vuoden kiireisintä aikaa?
Koko 34. Kuva: Marimekko.
Koko XS. Kuva: R/H.

Nyt takaisin sinne kaupalle! Reippaana tyttönä edesautoin uudelleen järjestämään hyllyjä. Ladoin uutta kamaa esille ja otin hajanaisia yksittäiskappaleita talteen. Ostin itselleni mainion joulupaidan ja ihanan joulumekon (näette ne vähän myöhemmin). Otin viimeisistä hajakappaleista mukaan pari tänne blogin puolelle. Se että nämä ovat pieniä kokoja, ei ole yllätys. Islantilaisista aika moni on keskimäärin aika pitkä ja kookas. Usein ne viimeiset tankoon jääneet vaatekappaleet ovatkin niitä pienimpiä kokoja.
Nyt tuolla blogin design-alen puolella on siis myynnissä yksi ihana oranssinsävyinen viskoosimekko Marimekolta (koko 34) ja bambuinen t-paita R/H-merkiltä (koko XS). Lisätiedot löytyvät design-alesivulta. Eli jos kiinnostuit, klikkaa tänne ja seuraa ohjeita.
Teemat
Poimintoja Blogista:
Yleinen

Terveisiä pukuhuoneen puolelta

Rakastan analogioita. Niiden avulla ajattelu ja asioiden hahmottaminen on nopeampaa ja kaikenmoisesta arkinöyhdästä täyttyvät asiat saavat järjellisen muodon. Täähän on ihan niin kuin…. on yksi

Lue lisää »
Yleinen

Kuka on oikea kirjailija?

Kirja-aiheet pörräävät korvissani. Se taitaa johtua siitä, että kirjamessut lähenevät. (Ensi viikonloppuna siis Helsingin kirjamessut, minäkin esiinnyn siellä lauantaina, jee!) Kirjailijan ammatti ja kirjailijuus ovat

Lue lisää »

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2024 © Satu Rämö