Design-löytö: Marimekkoa ja R/H:ta siroille

Ihan pian on joulu – enää vähän yli kuukausi aikaa. Lähtölaskenta on alkanut jo hyvän aikaa sitten. Myymälällä käy jo kova säätö jo tohina, kun joulutilauksia saapuu, tavaroita siirrellään, hinnoitellaan ja hyllytetään. Joka marraskuu tämä on ihanan samanlaista: laatikkomeren keskellä kaaos, kova tarve löytää tilaa kaikille sisäänostetuille joulutuotteille ja taikoa jostain muutama neliömetri lisää tilaa, että asiakkaat, tuotteet ja me myyjät mahdutaan kaikki yhtä aikaa kauppaan. 
Jouluni on ollut tällä tavalla yltiökaupallinen viimeiset viisi vuotta eli sen ajan kun olemme Maaritin ja Piian kanssa pitäneet Reykjavikissa suomalaista design-myymälää. En enää oikein edes muista, miten marras- ja joulukuuta vietettiin aikaa ennen kauppiaseläämä. Oliko silloinkin aina julmettu kiire? Minä en muista, joten kertokaahan te. Eletäänkö teillä muillakin vuoden kiireisintä aikaa?
Koko 34. Kuva: Marimekko.
Koko XS. Kuva: R/H.

Nyt takaisin sinne kaupalle! Reippaana tyttönä edesautoin uudelleen järjestämään hyllyjä. Ladoin uutta kamaa esille ja otin hajanaisia yksittäiskappaleita talteen. Ostin itselleni mainion joulupaidan ja ihanan joulumekon (näette ne vähän myöhemmin). Otin viimeisistä hajakappaleista mukaan pari tänne blogin puolelle. Se että nämä ovat pieniä kokoja, ei ole yllätys. Islantilaisista aika moni on keskimäärin aika pitkä ja kookas. Usein ne viimeiset tankoon jääneet vaatekappaleet ovatkin niitä pienimpiä kokoja.
Nyt tuolla blogin design-alen puolella on siis myynnissä yksi ihana oranssinsävyinen viskoosimekko Marimekolta (koko 34) ja bambuinen t-paita R/H-merkiltä (koko XS). Lisätiedot löytyvät design-alesivulta. Eli jos kiinnostuit, klikkaa tänne ja seuraa ohjeita.
Aiheet

Näitä luetaan

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2023 © Satu Rämö