Antti Holma ja maastamuuttajat – Islanti-jakso

Maikkarilla on lokakuusta asti pyörinyt the one and only Antti Holman matkailuaiheinen sarja Antti Holma ja maastamuuttajat. Siinä on pohdittu suomalaisten maastamuuttajien kautta, minkälaista suomalaisuus on, kun se on viety Suomesta pois.
Huurteinen seikkailu.

Kun sarjan tuottaja otti viime vuonna yhteyttä ja kysyi, että jos he tulisivat Islantiin visiitille Antin kanssa, lähtisinkö mukaan ohjelmaan. No ei tarvinnut kahta sekuntia miettiä – todellakin!
Mahtavaa lähteä tekemään täällä Islannissa minulle tärkeitä ja omaan arkeeni liittyviä asioita yhdessä tuollaisen luovan alan staran kanssa. 
Antti pääsi tekemään kaikenlaista. Kanssani kuumaan kylpyyn. Jäätikköretkelle puolisoni kanssa. Islannin kielen oppitunti. Enkä mitenkään, siis en mitenkään vaikka kuinka yritin, voinut vastustaa kiusausta ehdottaa jääkylmässä talvituulessa islanninhevosretkeä. Pilkkihaalarit päällä ja kaikkea! Kuvasta näkee, kuinka otettu juontaja oli ideastani. Tirsk.
Parta huurteessa, muttei haittaa.
Söpöyden ylistys: Antti Holma ja islanninhevonen. 
Tuon paikallisen luontohäröilyn lisäksi tutustuimme täällä Islannissa myös suomalaisuuden syvimpään olemukseen. Niinpä minä ja kauppiaskollegani Maarit ja Piia otimme Antin meille Finnska Budin -myymäläämme töihin myymään suomalaista designia. Sekin meni muutaman kuprun kautta ihan putkeen!
Näiden aloittelevien työntekijöiden kanssa on aina kaikenlaista säätöä. LOL.
En ole ihan varma, mitä kohtauksia ohjelmaan on noilta ratkiriemukkailta päiviltämme otettu mukaan, mutta huolimatta leikkauspöydän valinnoista tiedän, että ei se ihan tylsää katsottavaa kyllä ole. 
Antti Holma ja Maastamuuttajat Islannissa esitetään Maikkarilla maanantaina 13.11. Ja mikä parasta! Tämä ohjelma on ilman maarajoituksia katsottavissa myös Katsomossa.
Sinne siis huomenna klikkaan minäkin katsomaan, että mitäköhän sitä tulikaan tehtyä ja sanottua.


Ai niin: Antti oli vähän aikaa sitten puhumassa luovuudesta ja omasta työstään Unelmaduunarit-podcastissamme. Pääset kuuntelemaan sen jakson tämän linkin takaa.
Hasta luego!
Teemat
Poimintoja Blogista:
Yleinen

Pikaiset ohjeet seuramatkalle

Ihan tämmöinen pikkuinen pikapäivitys myöhäisiltaan. Tämmöisillä viikonmittaisilla akkaretkillä oppii yllättävän paljon kaikenlaista. Sellaisia käytännön  seuramatkaohjeita, joista voi ottaa vinkkiä ihan tavalliseen arkeen. Olkaapas hyvät! Huonekaverin

Lue lisää »
Yleinen

Pullaa jokaisella aterialla

Tänä viikonloppuna olen syönyt pääosin pullaa. Pullaa kanelilla, pullaa mantelilla, pullaa suklaakastikkeella, uppopaistettua pullaa, uppopaistettua pullaa kreemillä ja niin edelleen. Kiitos meidän luottoleipomomme ruokavalio ei

Lue lisää »
asunnon ostaminen taloude alamaessa
Perhe ja arki

Oho! Ostimme asunnon talouden alamäessä

Juttu sisältää mainoslinkin.* Ostimme siis uuden kodin. Allekirjoitimme kauppakirjat kuukausi sen jälkeen, kun koronavirus alkoi sairastuttaa ihmisiä Euroopassa, sulki maiden rajat, aiheutti massatyöttömyyden ja pisti

Lue lisää »

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2024 © Satu Rämö