Unelmaduunarit: Menestyvä työura ja onnellinen lapsiperhe

Vaativa työ ja pienet lapset. Univajetta, kurahaalareita ja korvatulehduksia. Palavereja, budjetteja ja tärkeitä päätöksiä. Miten perheen ja työn yhdistäminen ihan oikeasti onnistuu? Miten meni noin niin kuin omasta mielestä? Jos vastaan omasta puolestani, niin varmaan ihan ookoo, ihan tarpeeksi keskiverrosti. Kai. Ei tosiaankaan aina täydellisesti putkeen, mutta tarpeeksi lähelle kuitenkin.

Tästä aiheesta on olemassa vähintään tsiljoona totuutta. Koska aihe koskettaa sekä minua että Hannea – olemmehan molemmat pienten lasten vanhempia, teemme molemmat töitä ja meidän puolisommekin käyvät töissä – halusimme omistaa tälle aiheelle oman podcast-jakson. Ja se olisi nyt tässä.
Tämän päivän jaksossa minä ja Hanne käymme matkailualalla johtotehtävissä työskentelevän Jari Oinosen kanssa suorapuheista keskustelua töissäkäyvien vanhempien arjesta.
Menestyvä työura ja onnellinen lapsiperhe -kombo ei tule itsestään vaan sen eteen pitää nähdä vaivaa. Jari kertoo meille omat selviytymisvinkkinsä niihin hetkiin, kun töitä riittää ja lapset ovat pieniä, ja hän kertoo myös sen, mitä päätöstä hän eniten noissa vuosissa katuu.

Jos haluat jättää palautetta, aihetoiveita tai muuten vain avautua, voit toki jättää viestejä tänne bloginkin puolelle, mutta meillä on Unelmaduunareille myös oma Facebook-sivu, josta löytyy kootusti kaikki podcastiimme liittyvät jutut ja päivitykset.
Ehkä kiinnostuit myös näistä: 

Aikaisemmat jaksot:

3 Comments

  • Peikko

    Vaikuttaa kiinnostavalta. Aion kuunnella podcastin heti kun on aikaa, eli ehkä sitten kun lapset ovat muuttaneet pois kotoa ;D

  • Anonyymi

    Kiitos! Napit korviin tai ohjelma taustalle pyörimään, vähän kuin radiota kuuntelisi 🙂 // Satu

  • Maarit

    Hei kiitos! Elän tällä hetkellä niin ylellistä elämää että vaikka olemme lapsiperhe ja yrittäjiä niin KÄVELEN TYÖMATKAN AAMUISIN LÄHES KOKO MATKAN YKSIN. Tiedän. Se on ihan luksusta. Käytän tuon ajan kuuntelemalla podcasteja. Ihan parasta. Teidän podcastit kuuluu aamuun ja sitten kun pääsen soutamaan ergometrillä, tulee soudettua paljon kauemmin kun kuulokkeista kuuluu mielenkiintoiset keskustelut. Suurkiitos ❤

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *