Design-löytö: R/H:n paita

Kilisee, kilisee… Ikea kertoi viime viikolla, että joulu alkaa. Joulupäivällisiä ravintoloihin on voinut varata Reykjavikissa jo syyskuun loppupuolella. Jos joulukuussa haluaa kampaajalle, aika kannattaa varata nyt. Jouluun on enää reilu 60 päivää! Jaiks!
Joulumeiningit alkavat pian meillä kaupallakin; teemme parhaillaan viimeisiä joulutuotetilauksia, pistämme palasia paikalleen ja raivaamme tilaa joulutuotteille. Tein kaupalla yhden vuoron tällä viikolla ja kannoin oman korteni tekoon nappaamalla aletangosta mukaan tuon kuvassakin näkyvän R/H:n teepaidan. Aivan ihana kesällä, mutta keskuslämmityksestä nauttivana käytän tätä kyllä ahkerasti talvellakin. Mustavalkoinen väriblandis tekee tästä todella helpon yhdistää mihin tahansa housuihin tai hameeseen. Tykkään! Käytän itse kokoa M, mutta jos täältä löytyy itseäni vähän pienempiä, keitä tämä kiinnostaisi (hinta 50 €), niin klikkaa tänne design-postauksen puolelle ja seuraa ohjeita.
Aiheet

Näitä luetaan

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2023 © Satu Rämö