Unelmaduunarit-podcast: Pupulandian Jenni bloggaa työkseen

Omistimme Hannen kanssa yhden jakson Unelmaduunarit-podcastistamme bloggaamiselle. Pyysimme vieraaksi Suomen yhden suosituimmista ja pisimpään blogia pitäneistä blogiammattilaisista: Pupulandian Jenni Rotosen. Hän on ihana! Pettämätön tyylitaju, hauskat jutut ja ihminen, jonka kanssa keskustelu lähtee heti etenemään hurjaa vauhtia. 
Kun blogin aiheena on siivu omaa elämää, miten käy oman elämän? Onko oma minuus muuttunut blogin julkisuuden myötä? Kuulemme myös, millaista täysipäiväisen bloggaajan työ on arkisin eli niissä hetkissä, joita ei välttämättä tallenneta Instagramiin. Kuinka paljon yhden blogipostauksen tekemiseen menee aikaa? Miten paljon ison blogin pitäjä saa kaupallisista yhteistöistä rahaa? Miten on mahdollista, että Jenni ei ole koskaan noin kymmenvuotisen blogiuransa aikana pitänyt vapaata – siis vaikkapa kahden viikon kesälomaa – sosiaalisen median kanavistaan ja silti tekeminen tuntuu hyvältä?
Olen itse seurannut Jennin blogia vuodesta 2009 asti, jolloin avasin tämän oman paikallismediani. Oli hirvittävän mielenkiintoista keskustella puolituntinen alan muutoksesta ja ammattimaistumisesta, blogijuttujen tekemisestä ja toimeentulopuolesta eli rahasta.
Ai niin! Sekin selviää, miksi sekä Jenni että Hanne molemmat diggaavat myös niistä Instagramin silotelluista granolakulhokuvista ja pionipuskista, kun minä taas en niistä oikein perusta. Tämä oli siltäkin osin ihanan virkistävä ja hauska keskutelu. Aika meni hujauksessa, toivottavasti tekin viihdytte.

Jos haluat jättää palautetta, aihetoiveita tai muuten vain avautua, voit toki jättää viestejä tänne bloginkin puolelle, mutta meillä on Unelmaduunareille myös oma Facebook-sivu, josta löytyy kootusti kaikki podcastiimme liittyvät jutut ja päivitykset.
Ehkä kiinnostuit myös näistä: 
Aikaisemmat jaksot:
Aiheet

Näitä luetaan

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2023 © Satu Rämö