Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Unelmaduunarit-podcast: Antti Holma ja näin löytyy luovuus

Make shit happen! Kuinka sen tietää, missä on hyvä? Miten sitä hyvää kohti kannattaa mennä?  Miten omalla lahjakkuudella saa lypsettyä massia – eli miten se, missä on hyvä, taipuu työksi?

Näistä jutuista meille kertoo Antti Holma. Antin kokemukset ja neuvot ovat todella tärkeitä etenkin heille, jotka ovat vielä aloituskuopissa. Ei meistä kukaan ole hyvä heti! Tai jos on, ainakaan muut eivät sitä voi heti tietää. Ja sen oman lahjakkuuden konkretisoiminen ja sanoittaminen itselle ja muille voi joskus olla vaikeaa.
Miettikääpä nyt vaikka Anttia. Hän on yksi Suomen työllistyneimpiä näyttelijöitä, joka on julkaissut kirjoja, lehtijuttuja ja tehnyt leffoja, telkkasarjoja, komediaa, draamaa ja dokumenttia. Harva  tietää, että vielä Teatterikorkeakoulussa hän piti itseään omien sanojensa mukaan “rohtuneena, laihana ja ahdistuneena, eikä todellakaan hauskana”. Mutta sitten tuli Facebook, härski ehdotus Kansallisteatterissa ja pari tosi tärkeää havaintoa. Asiat johtivat toiseen ja sitten tuli menestys. 
Kuuntele koko juttu klikkaamalla allaolevaa kuvaa. Voit kuunnella Unelmaduunarit-podcastia myös Acastin sovelluksessa, iTunesissa tai puhelimen omassa podcast-ohjelmassa.

Unelmaduunarit-podcastimme ensimmäinen jakso on siis julksitettu. Poks vaan! Mahtavaa! Fiilis on yhtä kupliva kuin silloin kun näin ensimmäisen kirjani kirjakaupassa myynnissä tai ekan lehtijutun julkaistuna printtilehdessä.

Siinä se nyt on, toivottavasti tykkäätte! Jos haluat jättää palautetta, aihetoiveita tai muuten vain avautua, voit tietysti jättää viestejä tänne bloginkin puolelle, mutta meillä on Unelmaduunareille myös oma Facebook-sivu, josta löytyy kootusti kaikki podcastiimme liittyvät jutut ja päivitykset.

Ehkä kiinnostuit myös näistä:

5 Comments

 • Rouva Sana

  Ihanaa, ihanaa, iiii-haaa-naaa! Sillä kuten Hannekin blogin puolelle tänään kirjoitin: olen selannut ja lukenut Unelmahommissa-kirjaa niin mennen tullen ja taaksepäin, että kirja sivut ovat kohta puhki ja silmät eivät enää jaksa. Täytyy saada korvat töihin. Tuskin maltan siis odottaa seuraavaa juoksulenkkiä…

  Mahtavaa eli poks vain meille kaikille – ja kiitos teille!

 • Kaisa

  Tää oli hyvä, kuuntelin kuulokkeet päässä tehden jotain tasapaksua työtehtävää koneella ja haaveilin unelmaduunista, kunhan keksisi ensin että mikä se on 😉

 • anuk

  No nyt viimein pääsin kuuntelmaan tätä! Sisältö oli hyvä, mikä on tietysti se tärkein 🙂 Geisha-paperin rapina sen sijaan sai minut raivonpartaalle, koska en voi sietää mitään tuollaisia rapinoita, jos joku muu aiheuttaa ne. Itsehän voin rapistella mielinmäärin 😀 Ehkä tätä äänien sietoa voisi vielä vanhemmallakin iällä harjoittaa…

 • MutiNa

  Nyt tämänkin sivun linkki johtaa podcastin kakkososaan eli päädyinkin Antin sijasta kuuntelemaan Janitaa, mikä toki ei välttämättä ole huono asia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *