Reykjavik-kaupunkikierros by Satu Rämö

Seuraapi pieni oma mainos. Tänne blogiin nimittäin tullaan aika usein Islanti-aiheisilla hakusanoilla. Ja mikäs sen mukavampaa – Islantihan on ihana! Ehkä osa teistä jo tietääkin, mutta osa omaa unelmaduunipalettiani ovat myös yksityisopastukset, hevosmatkat ja ns. vip-ryhmien ohjelmat täällä Islannissa. 
Olen pyörittänyt tätä osaa firmastani viitisen vuotta, mutta hevosmatkoja lukuunottamatta en olekaan juuri möyhinyt tätä aihetta blogissani. Nyt viimeistään oli aika! Jos tarvitset Islannin-matkailuun liittyviä varauspalveluita, ohjelmatuotantoa tai opastusta, niitä tarjoilee Meet & Greet Reykjavík. 
Tänä kesänä otin ohjelmaan yksityisopastusten ja hevosmatkojen lisäksi myös Reykjavíkin kaupunkikierroksen muutamalle kesälauantaille. Luvassa on parin tunnin mittainen kävelykierros, jonka aikana tutustutaan lyhyesti kaupungin tärkeimpiin rakennuksiin (niitä ei montaa ole), mutta ennen kaikkea paikallisten arkeen ja elämänmenoon. Yritämme kiertää sopivan välimatkan päästä suurimmat turistimassat ja keskittyä niihin juttuihin, jotka tekevät juuri Reykjavíkista omanlaisensa kaupungin. Kirkkoja ja kansallismuseoita on joka kaupungissa ja niihin löytää ilman opastakin, joten jätämme ne vähemmälle huomiolle. Tällä reissulla tarkoituksena on tutustua Reykjavíkiin paikallisen silmin.
Niin, ja sitten on vielä tuo maksuton Tripsteri-matkaopas, joka on oikea paikka etsiä konkreettisia ja jatkuvasti päivittyviä matkavinkkejä ja kysellä matkaneuvoja. Elokuussa ilmestyy sitten se kauan odottamani uusi Islanti-aiheinen matkaopaskirja eli Tripsteri Islanti.
Oukeih. Nyt on Islanti-eväät jaettu. Kertokaahan, jos alatte kärsiä yliannostuksesta. Voin yrittää hillitä itseäni, mutta en ole ihan varma millaisella menestyksellä.
Aiheet

Näitä luetaan

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2023 © Satu Rämö