Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Unelmahommissa ilmestyi! Lämpimäislahjana alekoodi

–Sulle tuotiin himmeän kokoinen ja painava laatikko kotiovelle, uskaltaako tän avata? tekstasi mies eilen kotoa, sieltä Atlanttin kylmemmästä päästä.
– No avaa, avaa, avaa! Ja laita mulle paljon kuvia.
Siinähän se oli: Unelmahommissa-kirjan lämpimäiskappaleet. Miten ihanaa!

Tuntuu melkein väärältä hengata täällä all inclusiven huomassa, syödä pannukakkuja aamiaiseksi ja juustokakkuja illalliseksi, kun samaan aikaan se viime vuoden yksi hauskimmista työprojekteista on konkretisoitunut meidän ahtaaseen eteiseen. 
Ja Instagrammiin! Voi luoja miten ihania viestejä ihmiset ovat laittaneet. Olen täällä öisin lapsen nukkuessa hengannut älypuhelimen kanssa sängyssä ja surffannut #unelmahommissa-hashtagin saattelemana ennakkotilaajien ensifiiliksiä kirjasta:

– Tämä on yksi niistä kirjoista, joita tänä keväänä olen kaikista eniten odottanut!
– Kolmasosa tuli jo eilen luettua ja yksi pieni ajatus kasvoi vähän isommaksi samalla (mutta jäi vielä hautumaan) – älyttömän hyvää ja inspiroivaa tekstiä!
– Mahtava kirja!
– Parasta lukemista tähän päivään ja huomiseen.
– Tunnen muutoksien tapahtuvan jo solutsasolla elämässäni.

Ja näitä mahtavia kommentteja on vaikka miten paljon lisää!! Enkä minä ole vielä edes pitänyt kirjaani käsissä. Ja sen virallinen ilmestymispäivä on vasta ensi viikon tiistai. En ehkä kestä!! Miten mahtavaa!! Jeijj!!
Pahoittelen suurta huutomerkkien määrää, mutta onhan tämä nyt ihan käsittämättömän mahtavaa. 

Painostatulotarjouksena kustantaja hommasi meille alekoodin, jolla voi tilata kirjaa maaliskuun loppuun 10 %:n alennuksella Adlibriksestä (eli hinta noin 19 euroa). Käytä tilatessasi koodia unelmahommissa niin pääset hyödyntämään tarjouksen. Digilukijoille ja etenkin ulkomailla asuville tiedoksi: e-kirjakin on ilmestynyt. E-kirjaa saa nyt jo Adlibriksestä  ja Google Playstä. Pian myös mm. Elisa Kirjasta.
PS. Ulkosuomalaiset fyysisten kirjojen ystävät: olen tilannut varastoon kirjaa Islannin-toimistolleni ja myyn sitä tuttuun tapaan postikuluineen ulkosuomalaisille. Heti kun saan kirjat toimitettuna, laitan viestiä tänne blogin puolelle hinnasta ja toimitusajasta.

16 Comments

 • Michaela

  Onneksi olkoon! Tiistaina noudin paketin Adlibriksestä, mutta en ole vielä ehtinyt aloittaa kirjan lukemista. Innolla odotan! 🙂

 • Heidi

  Jee, onnea kirjasta! Vaikuttaa sellaiselta, että se on PAKKO hankkia! Jos ei pian saa kirjastosta, niin sitten täytyy ostaa (vaikka lähtökohtaisesti olen päättänyt olla ostamatta kirjoja…)

  Asiasta sadanteen, pakko hieman valittaa, nimittäin blogin mainoksista! Voi vide kun ärsyttää, kun etusivun avatessa läsähtää joku hitsin "osallistu luonnonkosmetiikka-arvontaan!!!!"-pop up -ikkuna. Sen kun saa puhelimen näytöltä sohittua kiinni, ja ajattelee vihdoin lukevansa uusinta postausta, pamahtaa seuraavaksi joku rengas(!!)-mainos ruutuun! Suon kaikille bloggareille mainostuksen oikeuden, mun mielestä saisit ansaita tosi paljon kaikkia kirja- ja skumppayhteistöitä, mutta noi pop up -ikkunat! Ne on oikeesti suoraan saatanasta.

  • Laura Jalonen

   Samaa mieltä noista popup-mainoksista! Mainokset muuten ei haittaa ja mainostulot bloggarille on hyvä homma.

   Mutta kun vahingossa klikkaa millisekunnin viiveellä jotain kännykän jumittavaa VIDEOON johtavaa popuppia ja video alkaa huutamaan nukkuvien lasten vieressä niin puhelin meinas lentää seinään 😀

   Mä myös niin toivoisin, että Blogimedialla (tai kuka nyt mainokset päättääkään) olisi varaa valita mainostajiksi jotain vähän eettisempää kuin rengasfirma…Ellei sitten ole vihreä rengasfirma. Sehän olisi jees näin maalla asuvan pakko-omistaa-auto-ihmisen näkökulmasta!

  • Satu Rämö

   Varmasti saa kirjastoista, jonoon vaan! Kun moni jonottaa, kirjastot tilaaavat toivoakseni useampia kappaleita… lyhyempi venailuaika lukijalle ja kirjailijalle kirjastokorvausprosentit 🙂

 • Laura Jalonen

  Voiskohan kirjan saada jokaikiseen yläasteelle ja lukioon pakolliseksi luettavaksi? Oon vasta puolessa välissä, mutta melkein joka sivulla toistuu ajatukset a)tästä pitää kertoa sille ja sille tutulle b) miksi tällaista ei ollut silloin aikanaan helpottamassa omaa elämää?

  Yläasteelta asti (meillä oli mukava opo, mutta paska opntojenohjaus) olen ahdistunut, kun ei ole ollut sitä "unelma-ammattia" ja selkeää suuntaa. Hakeuduin ammattikorkeaankin sen perusteella, mihin oli vähiten epämiellyttävää mennä ja joka oli lähellä silloisen poikaystävän koulua!
  No, perhosvaikutus on tuonut tähän nykyiseen tilanteeseen, joka on just hyvä. Mutta vähempi tuskailu suunnan hakemisen kanssa olis ollu kiva 🙂 Että olis ihan ollut lupa tutkia itseä ja luottaa.

  • Satu Rämö

   Se olisi ihanaa! Olisin itsekin tarvinnut tällaista opusta aikanaan. Siitä tämän kirjan kirjoittamishalukin varmasti pohjimmiltaan lähti…

 • Unknown

  Oli ihan pakko tilata kirja ja nyt en malttaisi millään odottaa! Omakin uraetsintä on ollut melkoista hapuilua ja vaikka olenkin lopulta ainakin hetkellisesti oikein hyvässä paikassa ja tilanteessa, niin lopullinen ratkaisu tämäkään ei varmasti ole. Haluan saada ohjat jotenkin paljon paremmin käsiini, toivottavasti kirjasta on siihen apua :).

 • Anonyymi

  Tein just varauksen tästä kirjastoon, ja olen sijalla 33! Hetki menee siis odotellessa 🙂
  Hanna

 • Venla

  Ihan juuri niin mahtava kirja, kuin kuvittelinkin. Satulle jo kiitokset lähetinkin, tämä kirja rohkaisi minua tekemään suuria päätöksiä oman tulevaisuuteni eteen, jo ennen kuin oli edes ilmestynyt. Niin hyvin kirjan teemaa jo blogikirjoituksissa oli kuvailtu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *