Perjantaiterkut!

Ihan yksi lyhyt ilmoitusluontoinen asia tähän viikonlopun kynnykselle. Sain viimekertaisen Islantiin töihin -postauksen jälkeen niin paljon lisäkysymyksiä ja kommentteja (kiitos niistä, mahtavaa huomata, että tätä blogia lukee yllättävän moni uusia urasuuntia miettivä tyyppi), että päätin koota aiheen ympärille oman sivun, jota päivittelen aina tarpeen tullen.

Osa teistä seuraa tätä blogia lukemalla uusia päivityksiä suoraan blogista eikä seuraamalla esimerkiksi Facebookia, joten laitoin tästä Töihin Islantiin -sivusta maininnan tänne postaustekin puolelle. Olkais hyvä.
Ja nyt viikonlopun viettoon näiden ns. takapihani kuvien saattelemana. Kivaa viikonloppua!Kuvat: Björgvin Hilmarsson

8 Comments

 • Venla

  Oi mitä upeita kuvia. Mulla on nyt täysin asiaan liittymätön kysymys, milloin teidän uutta kirjaa voi ennakkotilata?

  • Satu Rämö

   Hyvä kysymys 🙂 Toivottavasti mahdollisimman pian; olen maanantaina kustantajaan yhteydessä ja koitan rutistaa sieltä päivämäärätiedon. Kauppoihin tuo opus tulee maaliskuun lopussa. Olisi kuitenkin kiva saada se ennakkotilattavaksi vaikka tänne meidän blogien puolelle. Palaan!

 • Anonyymi

  Kiitos kivasta blogista, suosikkini siitäkin huolimatta että pikkulapsiaika on meillä jo takanapäin (murkkuvaihe painaa sen sijaan täysillä!#?!) Mistä tuo toiseksi viimeinen kuva on, tuo pyöreä merivesiallas? yst. terv. nimim. seuraavaa Islannin matkaa suunnitteleva

 • Nina

  Hei, kiitos mukavasta blogista. 🙂
  Meillä on suunnitteleilla reissu Islantiin vapun aikaan. Vaikuttaako vappu siellä jotenkin kauppoihin yms. kuten Suomessa?

  • Satu Rämö

   Kiitos kommentista ja kiitoksista 🙂
   Täällä vappu ei ole samanlainen zembalo kuin Suomessa. 1.5. on pari marssia kaupungilla mutta ei sen suuremmin mitään aukioloaikoihin vaikuttavaa (vappuaattoa täällä ei vietetä ollenkaan). Vappupäivänä pankit jne. ovat kiinni, mutta keskustassa on paljon ruokakauppoja jotka ovat aina auki, samoin kaikki ravintolat ja matkailupalvelut ja uima-altaat ovat auki.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *