Perjantaiterkut!

Ihan yksi lyhyt ilmoitusluontoinen asia tähän viikonlopun kynnykselle. Sain viimekertaisen Islantiin töihin -postauksen jälkeen niin paljon lisäkysymyksiä ja kommentteja (kiitos niistä, mahtavaa huomata, että tätä blogia lukee yllättävän moni uusia urasuuntia miettivä tyyppi), että päätin koota aiheen ympärille oman sivun, jota päivittelen aina tarpeen tullen.

Osa teistä seuraa tätä blogia lukemalla uusia päivityksiä suoraan blogista eikä seuraamalla esimerkiksi Facebookia, joten laitoin tästä Töihin Islantiin -sivusta maininnan tänne postaustekin puolelle. Olkais hyvä.
Ja nyt viikonlopun viettoon näiden ns. takapihani kuvien saattelemana. Kivaa viikonloppua!Kuvat: Björgvin Hilmarsson

Aiheet

Näitä luetaan

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2023 © Satu Rämö