Avantouinti minun makuun

Ihan pieni mielipide näin maanantaille. Jos on siis jostain syystä aivan pakko mennä ilman vaatteita veteen talvella ulkona, toimitan teon islantilaisittain. Otan siis sen lämpötila-asteen 40 astetta ylöspäin. Islannissa ei avantouintia tunneta, mutta näissä kuumissa luonnonvaraisissa lähteissä kelpaa lötkötellä vaikka talvipakkasellakin. Uusimmalla Islanti-videollani tarjolla keski-ikää lähenevää medium-paistia kylmän saaren kuumassa syleilyssä. Iik!

Psst! Matkalla Islantiin ja luonnonvaraiset lähteet kiinnostavat? Olen koonnut teitä varten pienen tietopaketin paikallisista luonnonvaraisista lämpimistä lähteistä Tripsterin-matkaoppaaseeni: Islannin parhaat luonnonvaraiset lähteet.
Aiheet

Näitä luetaan

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2024 © Satu Rämö