Psst. Ylimääräinen issikkamatka

Helou hevosasioissa! Ensi kesän ensimmäinen eli kesäkuun hevosreissu myytiin loppuun nopeasti. Olen saanut jonkin verran kyselyjä, että tuleeko toista vastaavaa.
Ei pitänyt tulla. Mutta sitten tuli minusta riippumattomia muutoksia kesän ohjelmaan. Olin valmistellut erästä privaattimatkaa kesäkuun ensimmäiselle viikolle; neljä päivää Pohjois-Islannissa maalaismeingingeissä ja sen jälkeen yksi vuorokausi Reykjavikin cityä kierrellen. Tämä privaattimatka kuitenkin peruuntui, mutta koska olin jo ehtinyt tehdä valmistelevaa työtä ja tallikin järjestänyt aika kalanteristaan, päätimme käyttää pohjatyöt hyväksi – ja laittaa matkan myyntiin nyt kun hinnat ovat vielä järjellisiä*.
Tiedoksi siis heille, jotka ovat bloginkin kautta kyselleet ylimääräistä hevosmatkaa: sellainen on tarjolla 2.–9. kesäkuuta 2017. Ohjelma- ja hintatiedot löytyvät Saga-Matkojen sivuilta. Minulle voi tuttuun tapaan laittaa kysymyksiä ja toiveita vaikka täällä blogin kommenteissa.
*) Islanti kallistuu jälleen huimaa vauhtia. Suurin syy on useita kymmeniä prosentteja viimeisen vuoden aikana vahvistunut Islannin kruunu eikä vauhti näytä hidastuvan. Ensi kesän matkojen hinnat on jo naulattuja, eli ne eivät muutu. Mutta jos Islannin kruunu jatkaa vahvistumistaan ja hinnat nousevat älyttömästi, voi olla, että joudun sitä seuraavana kesänä (2018) miettimään matkailukuviot uudestaan. Palaan tähän kuitenkin vielä omassa postauksessaan.

Kuvat: Björgvin Hilmarsson
Aiheet

Näitä luetaan

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2024 © Satu Rämö