Heppahullulla lähtee kohta kaviosta

Tasan viikko enää ja sitten starttaa kesän ensimmäinen hevosreissu Pohjois-Islantiin. Jee, vau, NIIN SIISTIÄ. En meinannut ensin uskoa kalenteriani, joka väittää että tällä viikolla alkaa kesäkuu. Tänään Reykjavikissa paistaa poikkeuksellisen lämpimästi aurinko ja ulkona kävellessä tuntuu ihan, noh, kesälle. Yöllä kun heräsin ruokkimaan vauvaa, kuulin kuinka linnut lauloivat. Pakkohan se on siis uskoa, kun sitä joka puolelta tuutataan: kesä on täällä.

Keräsin tähän alle kaikkien aikojen suosikkihevosmatkakuvani, vähän reissumieltä nostattamaan. Tai no, todellisuudessa kyse taitaa olla hevosjännityksen poistoyrityksestä, sillä ensi viikolla pääsen ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen hevosen selkään tuolla Pohjois-Islannin maisemissa. Viime kesänä kun jouduin mahan kanssa olemaan kävelyoppaana vain. Mutta nyt en! Kohta on taas takamus hellänä ja pohkeet väsyksissä ja se on niin ihanaa. Käyntiä, tölttiä ja ehkä vähän laukkaakin? Fiiliksen mukaan. Ainakin aion syödä paljon kakkuja, sillä nyt niille on jälleen tilaa.

Tämä kuva ei tarvitse kuvatekstiä.
Retki jumalten vesiputouksille. Edellisestä kerrasta onkin jo aikaa!
Islannin kesä: tummia pilviä, aurinkoa, kaikkea sekaisin.
Polar Hestar. Sieltähän se aarre löytyy.
Jep. Hyväksyn tämän maiseman. 
Tällä islanninhevosvarsalla on pää pilvissä.
Tulossa vai menossa? Ei sen niin väliä loppujen lopuksi ole.
Menninkäishenkien kotikivi, siinä mökin vieressä.
Islantilainen kahvitauko eli “kaffitími’ on kutakuinkin tällainen. Aivan parasta ulkona nautittuna.
Moro, kohta nähdään!

No niin. Näitä kuvia kun katselin, enää ei jännitä yhtään. Ensi maanantai, tule jo!

Kuvat: Björgvin Hilmarsson.

Aiheet

Näitä luetaan

Satu Rämö

Contact / Yhteystiedot

Tietosuojaseloste

2023 © Satu Rämö